avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Activitate Doina55

Activitate Doina55

Răspuns la discuția Tulburare de posesie.
Doamna mama mea este proprietara acelui teren. Acea familie face legea și cu alte terenuri din acel sat. Mie personal mi a spus prin telefon ca ei sunt proprietari, ca au acte. Au nu știu câte dasare făcute. Pământul nu a stat parloaga, tocmai de aceia a fost dat acelei familii sa fie lucrat. Referitor la tulburarea de posesie, asa au declarat o în dosar cei de la politie.
Răspuns la discuția Tulburare de posesie.
Clasare, tulburarea de posesie nu se încadrează ca fapta penala. Și am mai primit și un referat făcut de polițistul din comuna cu propunere de clasare.
Răspuns la discuția Tulburare de posesie.
Știu și eu asta. Dumnealor mi au spus la telefon când m au sunat sa ma certe ptr motiv ca le am făcut plângere la politie. Maine ajung la părinți sa vad în ce temei au clasat dosarul.

maminalena a scris:

Nu se pot ridica subventii pentru terenul dvs daca nu ati incheiat cu el contract de arenda. Cum motiveaza parchetul clasarea dosarului?

Bună seara. Am și eu o problema. Mama mea a primit donație 5000mp de teren, loc de casa. Ea locuind la oraș l a dat spre folosire unei familii sărmane ca să nu stea parloaga. Un "nene" cu firma de arenda terenuri a întrat abuziv și s a folosit de teren. Mama l a iertat prima data, însă omul acu de vreo aproape 2 ani a întrat iară. Am făcut plângere la politie, dosarul a mers la parchet de unde am primit astăzi verdict de clasare. Acest domn împreună cu nevasta umbla cu amenințări, ca ei au documente, În plus dumnealor ridica și subvenții de la primărie. Ce putem face? Mulțumesc frumos.
Bună ziua.. Am nevoie de un sfat. În 2018 am fost cu fetita și am operat-o în Elveția, internarea a fost din iunie pana în 26 octombrie 2018. Intervenția chirurgicala s a făcut în baza formularului S2, plata fiind făcută de casa de sănătate. În noiembrie 2018 am primit de la o firma de asigurări sa plătim 33 franci ptr cât a stat fetita internata, a fost plătită.. Acum în noiembrie 2019 am primit din nou sa plătim 99 de franci tot ptr perioada cât a fost internata. Cui sa ma adresez, cum sa procedez. Ei spun ca în conformitate cu prevederile bilaterale CH-UE trebuie plătit. Ce trebuie sa fac?
Răspuns la discuția Abuz medic
Sa inteleg ca trebuie sa acceptam incompetenta si minciuna?
Discuție Abuz medic
Este legal ca un medic sa refuze cererea verbala formulata de apartinatorii unui bolnav pentru eliberarea actelor medicale ptr a cere o a doua opinie medicala? Mentionez ca bolnavul este inca internat in spital.
Răspuns la discuția Lipsa nume in sentinta de divort
Am primit raspuns de la DEPBAD Bucuresti si dumnealor m-au indrumat la consiliul local sau casa casatoriilor,deoarece de la judecatorie nu au fost trimise inscrisuri dupa incheierea divortului(in acte apaream tot casatorita cu fostul sot).Am facut cerere la casa casatoriilor unde mi-au inmanat un document cu care am putut sa-mi fac buletin.Multumesc din suflet ptr sfat.
Sunt administrator unic al unei societati de prestari servicii.Anul trecut am semnat un contract de colaborare cu o alta firma ptr servicii.Acum a aparut o problema: am intrat pe o lucrare ,tin sa mentionez ca mi s-a dat un avans de 2500 roni ,iar acum la aproape de 90℅ din lucrare acea firma cu care colaborez imi calculeaza lucrarea la 10 ron/ h pe angajat iar cand am mers impreuna cu reprezentantul firmei mele sa discutam ni sa comunicat ca ei au primit bani sub pretul pietei(desi noua nu ni sa prezentat nici un deviz de lucrare).La incheierea contractului nu mi s-a comunicat un anume numar de angajati/lucrare..Eu am trimis un deviz de pret iar dumnealor au spus ca e mult si ca vor sa incheiem colaborarea si ca vor calcula lucrarea asa cum am descris mai sus per h/per angajat. Mentionez ca nu am nici un contract de inchiriere angajati cu ei. E legal cum vor sa procedeze?
Răspuns la discuția Minor jignit
Am salvat toate discutiile si le vom prezenta dirigintei si directorului acestui liceu,oricum suntem hotarati sa mergem mai departe ptr ca am presentimentul ca de la scoala ni se va comunica ca totul sa intamplat in timpul vacantei si dumnealor nu isi vor asuma spre rezolvare aceasta problema,asa cred eu.Oricum lucrurile nu vor ramane asa.