avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Activitate marius740

Activitate marius740

Buna ziua si La multi ani!
As dori daca se poate sa actualizez numarul de telefon de la infiintarea unei S.C. care apare pe site-ul M. Finante. cu cel actual.
Care este modalitatea?
Multumesc!
Buna ziua si La multi ani!
As dori daca se poate sa actualizez numarul de telefon de la infiintarea unei S.C. care apare pe site-ul M. Finante. cu cel actual.
Multumesc!
Bună ziua! În cazul unui autovehicul electric aflat in comodat cu SRL, care este modalitatea de decontare a energiei electrice consumate? Reteaua electrica unde se incarca apartine unei PF, iar sediul social al SRL este in comodat cu PF . Multumesc!
Mulțumesc pentru răspunsul prompt!

Grama Cornel - Consultant fiscal a scris:

se va folosi codul de neplatitor de tva ( si se plateste tva in romania ) prin Declaratia 301.

Achiziție software extracomunitar

Bună seara!
In cazul achizițiilor extra comunitare de software, pentru un SRL neplătitor de TVA in țară (avem și Cod TVA intra comunitar) cum se vor achita aceste achiziții? Ce CIF se va folosi?

Multumesc pentru raspuns.

Grama Cornel - Consultant fiscal a scris:

la cote forfetare se poate trece doar daca aveti venit din arenda sau drepturi de autor

Bună seara!
Am urmatoarele neclaritati:
Cum se poate face (pentru o I.I.) trecerea de la sistem real, la cote forfetare de cheltuieli. Exista un cuantum fix al cotelor forfetare? Indiferent de venitul realizat se achita aceeasi suma? Multumesc anticipat!
Buna seara!
Prin înființarea unei I.I. se pot desfășura concomitent următoarele activități:
- terapie logopedica
- vânzare cu amănuntul
- creație artistică
- producere jocuri educative

Mulțumesc în avans!
Multumesc.
Multumesc pentru raspuns.
Din cate stiu eu ingradirea unor libertati se poate face doar prin lege organica, nu prin HG. In acest sens in baza carui act legislativ se poate invoca neconstitutionalitatea?

trandafir2 a scris:

Actul legislativ care este trecut pe procesul verbal de sanctionare.