s-a facut succesiunea deja ,noi 2 surori am renuntat in favoarea celei de a treia la tot,dar aceasta casa este de fapt facuta de mama pentru mine;sora este de acord sa mi-o cedeze
in ce conditii de poate face donatie intre surori;casa+teren mostenite de la aceeasi mama (dupa deces )si daca donatia poate fi revocata dupa un timp? multumesc
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns; un srl,asociati egali eu si mama,mama nu mai este,prin mostenire 1 sora a mostenit 1/2 mamei din societate. Cum poate sora 1 sa cedeze drepturile sorei 2 (nu mie) ?.Spatiul comercial cumparat pe societate se imparte jumatate-jumatate?Multumesc.
detin 50% dintr-o societate,50% sunt detinuti de catre o sora (in urma mostenirii,de la mama noastra);cum se poate inchide societatea?ce se intimpla cu sediul societatii care este proprietate personala?multumesc
va rog ,un raspuns; 2 persoane ,cetateni romani.casatorite in romania,fac Separare in italia,aceasta separare este valabila si in romania sau sunt in continuare casatoriti?bunurile dobindite sunt comune?multumesc
va rog sa ma ajutati: din cauza contabilului care nu a depus niste acte la timp sunt obligata sa platesc o suma mare de bani catre stat:pot obliga contabilul sa platesca el suma respectiva?cum?
am Societate ( srl )si sut obligata sa platesc 50+30 taxa tv+radio.Mentionez:nu am contract cu Societatea de tv.,Srl meu nu are activitate,chiar daca ar avea activitate nu stau la tv la servici ( pot plati radio),iar suma de 80 roni /lunar este foarte mare.Este normal sa platesc pentru ceva ce nu folosesc ?