avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Activitate silviu55

Activitate silviu55

Am avut contract cu enel pe un an din 3-12-2015 pana 3-12-2016 pe un anl an chirie ,parasind anl si stiind ca expira contractul cu enel pe 3-12-2016 noul proprietar avand acte pe el a locuit 6 luni fara sa schimbe lumina pe numele lui eu nestiind ca trebuia sa anunt am crezut ca se anchide contractul automat dupa 1 an cum semnasem acum mam trezit cu datori la enel pe cele 6 luni .specific am cere depusa la primarie de renuntare la apartament oct 2016 proprietarul actual acte pe ap din noembrie 2016 contract cu enel abia mai 2017 .primesc de la o firma de recuperare scrisori ca am de plata 700lei ce pot face sfatuitima va rog
Răspuns la discuția Violare de domiciliu
silviu55 a scris:

a fost si fratele meu dar la politie i sa spus ca de ce nu la prins sau macar trebuia sa se uite bine la el cine era ca ei nau ce sa faca si eu daca vreau nu am decat sa/i fac fratelui meu reclamatie ca an familia lui se antampla

Răspuns la discuția Violare de domiciliu
a fost si fratele meu dar la politie i sa spus ca de ce nu la prins sau macar trebuia sa se uite bine la el cine era ca ei nau ce sa faca
buna seara ajutatima va rog .locuiesc cu fratele an aceiasi curte sotia la parasit de curand si intro seara a fost amenintat telefonic de un cumnat si a doua noapte i/a intrat cineva an casa noaptea peste el si fata cand sa trezit la gasit an bucatarie ancercand sa intre an camera individul simtindul a fugit nu a vazut cine e. pot face reclamatie sau nu politia a tipat la mine ca eu nu am vazut si de ce ma bag dar mie frica sunt si eu cu copilul meu singura :sorry::sorry:X-(ce sa fac ajutor un sfat
pot depune plangere la politie sau nu ca politia de la noi mia spus sa nu ma bag dar mie frica noaptea ca locuim an aceeasi curte sunt disperata
In luna ianuarie 2016 am primit ca insotitor a unui copil cu gr1 de handicap 965de lei iar in februarie 772 de lei din care au oprit 195 de lei zicand ca s/au incurcat si nu s-a marit la noi. as dori sa stiu cat a ajuns primind acasa ca mi-am insusit niste bani necuveniti.
X-(

(când aveți â la începutul cuvântului, folosiți numai î din i, nu â din a. Cuvântul ansotitor nu exista, e însoțitor)
buna ziua suntem doi frati si vrem sa stimce avem de facut tatal e din 2006 si mama 2013 nu avem dezbatut dupa nici unul vrem sa stim ce sa facem si cam cat near costa ne este frica ca e foarte foarte mult de aceea nu ne/am deplasat la oras sa antrebam problema e ca un vecin a refacut gardul lui si a intrat jumate de m la mine si nam ce sa fac ca el are cadastru din 2006 si eu nu am va rog ajutoor sunt disperata deja:(:(:(
Răspuns la discuția Pierderea locuintei ANL
silviu55 a scris:

buna ziua detin un anl din 2010 din 2013 nu mai locuiesc an el avand probleme cu copilul avand gradul1 de handicap am ales sa stau la sat lasand pe cineva sa locuiasca an anl an decembrie 2015 se reanoiesc contractele al pot pierde daca nu stau acolo .Are dreptu cine sta an el sa faca pe ia va rog ajutatima risc sa al pierd? va rog sunt disperata ajutatima

buna ziua detin un anl din 2010 din 2013 nu mai locuiesc an el avand probleme cu copilul avand gradul1 de handicap am ales sa stau la sat lasand pe cineva sa locuiasca an anl an decembrie 2015 se reanoiesc contractele al pot pierde daca nu stau acolo .Are dreptu cine sta an el sa faca pe ia va rog ajutatima risc sa al pierd?
buna ziua copilul meu are gradul1 de handicap vreau sa stiu va rog daca eu sotul si copilul locuim aici dar numai sotul are domiciliul an comuna asta pot face pe numele meu de asistent personal va reamintesc ca eu am domiciliul pe buletin an alta parte desi locuiesc aici de 5ani va multumesc:(:(