Buna ziua
De mai bine de o saptamana nu mai primesc newsletter-ul si nu inteleg de ce , poate tocmai datorita modificarilor pe care le-ati adus site-ului . Am intrat in contul meu si am bifat din nou rubrica dar fara rezultat . Va rog sa-mi spuneti ce sa fac in continuare , multumesc , toate cele bune !
ContSters370039
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Exista si o solutie foarte simpla si care nu costa nimic , trebuie numai sa redirectioneze furtunul acela de scurgere a apei intr-o alta pozitie ca sa nu mai cada direct pe geamul d-voatra . Asta numai daca vecinul e de buna credinta si chiar nu vrea sa va creeze probleme intentionat .
Ar trebui sa aiba relevanta faptul ca nu s-a interesat de propria mama 30 de ani . Unii considera ca au numai drepturi pe lumea asta nu si indatoriri iar din pacate vad ca legea e de partea lor .
Am o prietena careia i-a decedat sotul acum un an iar acum cateva luni a decedat si mama cestuia care detinea un apartament . Prietena mea si fiul ei vor sa deschida succesiune dar celalalt fiu al batranei se tot eschiveaza , ba ca nu are bani , ba alte motive . As dori sa stiu daca poate deschide succesiunea fara acordul lui si cum se procedeaza in acest caz . Va multumesc !
Au fost mai multe documentare pe TV5 , unde aratau exact cum se fac aceste excrocherii , exista sate intregi in Nigeria si in alte tari africane care traiesc numai din asa ceva . Inseala oameni din toata lumea iar pretextele sunt nenumarate , mosteniri , castiguri , matrimoniale si cate si mai cate . Lucreaza numai de la internet cafee , isi fac numeroase conturi cu nume si poze false si sunt foarte multi care le cad in plasa . Sunt mana in mana cu totii si impart banii intre ei , de la functionarul de la posta si pana la politie , toata lumea traieste bine fara sa faca nimic . A fost foarte interesant si distractiv sa urmaresc documentarele , pacat ca nu se transmit mai des .
Trebuie sa faceti un contract de mentenenta cu Engie , se vor ocupa ei de reparatie si de reviziile pe urmatorii ani , in functie de planul pe care-l alegeti , o sa platiti o suma lunara nu prea mare , vedeti care este oferta . Nu va recomand sa aduceti o firma gasita pe net , dureaza foarte mult redeschiderea gazelor !
Este incredibil , aud pentru a nu stiu cata oara ca oamenii sunt amendati cand suna la 112 . Cum este posibil asa ceva si unde sa sune in alta parte ? Numai in Romania se poate intampla asa ceva , absolut totul este interpretat dupa bunul plac al celor care ar trebui sa ne apere !!!
Orice agentie imobiliara are un notar cu care lucreaza permanent , daca nu ati facut antecontractul in care sa fie trecuta si suma achitata in avans in fata notarului cred ca ceva nu este in ordine . Comisionul agentiei se plateste dupa incheierea contractului de vanzare-cumparare , nu inainte .
Se intampla in multe cupluri ca dupa un numar de ani petrecuti impreuna sa dispara dragostea pentru partener , din pacate de cele mai multe ori doar din partea unuia dintre ei facandu-l pe celalalt sa treaca prin situatii neplacute si multa suferinta . Motivele pot fi numeroase , de la greutatile familiale pana la relatii extraconjugale , stiti ca exista chiar o varsta critica mai ales in viata barbatilor cand devin mai vulnerabili si pot fi usor atrasi intr-o aventura . Eu va sfatuiesc sa fiti foarte diplomata daca vreti sa-l recastigati , cu reprosuri si discutii contradictorii n-o sa rezolvati nimic , poate ar trebui sa mergeti singura la un consilier unde sa primiti niste sfaturi profesionale .