avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Activitate iuliaa123

Activitate iuliaa123

Buna seara! Am si eu o nelămurire in urmatoarea situatie: a venit experul a evaluat un apartament cu doua camere la pretul de zona de 150000 si a scazut gradul de uzura si sa ajuns la suma de 122300 acum intrebarea mea este : Instanta de judecata dupa care preț de evaluare dispune plata sultei unei parti din apartament? Dupa pretul de zona sau cel al uzuri apartamentului? Va rog un raspuns urgent!
Discuție Mostenire
Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu un raspuns la următoarea situație: am deschis un proces de succesiune in vederea împărțiri unui apartament.a venit expertul a evaluat apartamentul la prețul de 150000 acesta reprezenta-nd pretul de zona , sa scazut gradul de uzura al apartamentuli si suma fiind de 122300 ron. Intrebarea mea este cand se face calculul la ce suma trebuie sa fac despagubirea de la care pret pleaca judecatorul in decizia de dezpagubire la pretul de zona al apartamentului sau de la pretul scazut cu gradul de uzura. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns urgent! Va mulțumesc anticipat!
Discuție Succesiune
Buna ziua! Am deschis un proces de partaj judiciar, cheltuielile de judecata le-am suportat eu ca reclamant iar acum ne-am inteles la tranzactie intrebarea mea este cum se impart cheltuielile de judecata? Paratii nu suporta nimic la cheltuieli de judecata?trebuie sa ii despagubesc pentru un sfert de apartament si nu stiu cum se impart cheltuielile de judecata va rog daca se poate un raspus! Va mulțumesc!
Răspuns la discuția Testament
Nu a murit.

Avem deschis un proces de succesiune deschis de catre mine pt impartirea unui apartament,a venit expertul la evaluat apartamentu si ne-am inteles la tranzacție si urmeaza sa mergem sa facem tranzacția iar intrebarea mea este daca cheltuielile se de judecata la final se suporta de catre toate partile implicate in dosar?
Cheltuielile de judecata într-un proces la judecatorie cand se impart?cand se termina procesul sau pana in terminarea lui?
Discuție Testament
Unde pot verifica daca un testament mai este valabil? Va rog un raspuns urgent! Va multumesc anticipat!
Discuție Partaj juridic
Buna ziua! Doresc a încheia o tranzacție in vederea despăgubiri a 4 persoane intr-un proces de succesiune eu avand rolul de procurator la dosar,proprietara apartamentului fiind nasa mea de botez in varsta de 91 de ani.daca eu platesc despagubirea cum ma pot asigura in caz ca se razgandeste sa semneze ea contractul de vanzare -cumparare cu mine. Va rog un raspuns urgent! Va mulțumesc anticipat!
Buna seara!am si eu o nelămurire sper sa ma puteti ajuta! Eu am o strabunica careia acum 2 ani ia murit sotul,el avea 4 copii din alta căsătorie.strabunica vrea sa-mi lase mie apartamentul in care ea locuiește pt asta trebuie dezbatuta taxa de succesiune am apelat la un avocat,am bagat dosarul in instanta in data de 13.07.2015.acum de curand am avut proces pt ajutor public judiciar si mi sa respins cererea cu drept de examinare in 5zile de la data anuntari.avocatul cand afost sedinta nu sa prezentat si nu iinteleg de ce mi-a respins cererea si ce trebuie sa fac daca am dreptul de reexaminare si ce trebuie sa fac?iar la dosarul de partaj judiciar nu am primit nici un fel de data de judecata si nu inteleg de ce?sper ca ma puteti ajuta dumneavoastră! Va mulțumesc anticipat!