Buna seara.Platesc pensie alimentara pt cei 2 copii din prima casatorie in momentul de fata unul dintre ei a terminat facultatea spunand ca face masterul.Sunt recasatorita si din relatia actuala am 2 copii minori in intretinere.Pana la ce varsta se plateste pensie alimentara daca cei 2 copii din prima relatie sunt in continuare la scoala?
La cei 2 copii le dau 33%dar as vrea sa știu dacă acum eu m-am recăsătorit și am un copil care are 1 an acum si este în grija mea se micșorează pensia celor 2 copii care sunt majori? Vreau sa știu dacă se tine cont de cel mic
Buna ziua am și eu o nedumerire.Am 2 copii din prima căsătorie cărora le plătesc pensie alimentara.Am pus banii pt amandoi prin mandat poștal pe numele fetei care este mai mare.Acum cel mic s-a dus la politie și a făcut reclamație ca nu a primit pensie.Cei de la politie mi-au făcut dosar pt neplata mi s-a spus sa
plătesc o suma pe care a calculat-o î
ei în 2 săptămâni. Am platit-o.mi s-a spus ca mai am de plătit iar ce trebuie sa fac.deoarece diferența care am platit-o fetei nu s-a luat în calcul.și l-a mandat plătesc comision care nici acela nu se calculează la pensie
Buna seara.As dori sa aflu daca copii sunt la facultati private mai beneficiaza de pensie alimentara?din prima casatorie am doi copii care acum au varsta de 20 si respectiv 19 ani carora le dau pensie alimentara,m-am recasatorit si mai am un copil de 10 luni .In momentul de fata sunt in crestere copil si i-au o indemnizatie de 1380 lei cum se calculeaza ca la cel de 20 de ani mi s-a cerut 1/6 si la celalalt 16,5 vreau sa stiu si eu cat inseamna in procente 1/6si din ce suma se calculeaza.si daca se tine cont de celalalt copil de 10 luni care il am in grija.Cum trebuie sa procedez
Buna seara.am lucrat la o firma de paza ,aceasta firma nu a mai platit salariile
vreo 2 luni dupa care a pierdut toate obiectivele.Noi intre timp am fost preluati de alta firma mergand mai departe.Am facut reclamatii la ITM Bucuresti am primit petitiile cu privire la masurile care s-au luat impotriva acelei firme,am angajat un avocat sa ne apere in instanta dar se pare ca nici acesta nu a rezolvat nimic deoarece nu am avut nici o infatisare pana acum.Tin sa mentionez ca actele s-au bagat din august 2015.Ce este de facut deoarece nici pe saitul judecatoriei nu mai apare nici o informatie despre acel dosar...Astept raspuns.Va multumesc...
Platesc pensie de intretinere fetei mele care a implinit varsta de 18 ani si care nu a terminat inca scoala,mai are pana in vara anului 2016 cand va da bacul.am si eu o intrebare daca sunt obligata sa mai platesc pensie perioada aceea pana se inscrie la facultate
Buna ziua.am si eu o intrebare referitoare la micsorarea pensiei alimentare.Sunt recasatorita urmeaza sa am un copil ,in momentul de fata platesc pensie alimentara pt 2 copii de 18 si respectiv 17 ani din prima casatorie care dupa divort au cerut sa fie incredintati tatalui.E posibil sa se micsoreze pensia celor 2 dupa nastere? ce trebuie sa fac? cu cat se va micsora?as dori niste sfaturi...
Buna seara. Am si eu o intrebare legata de pensia alimentara,in hotararea judecatoreasca scrie ca trebuie sa platesc pensie pana la majorat,la sf hotararii scrie definitiva si irevocabila.Acum fostul sot vrea sa platesc pana termina studiile..e posibil sa platesc in continuare pana ce copilul va termina studiile?fostul sot mai poate face ceva daca aceasta hotarare s- a incheiat acum 4 ani?