Am cumparat o masina secon hand cu contract vanzare_cumparare valabil.Masina a fost verificata vizual la fata locului,,probat in mers.Nu arata martori aprinsi..Am primit prealabil dovada de verificare Car Vertical.Dupa ce masina a venit acasa pe propriile roti (200 km!) la trei zile arata probleme la sistemul electronic.Intrebare:pot sa returnez masina ori sa-mi recuperez banii ?
Se poate contesta p.v de constatare contravenție (lipsa rovinieta valabilă) emis pe numele fostului proprietar autovehicul fara a plati amenda specificată în p.v ?Mentionez că la data stabilirii contravenției nu mai eram detinatorul de drept a autovehicolului.!
Buna ziua,
Se poate circula cu un moped pe drumurile publice de pe raza altui consiliu local decat cel care a înregistrat vehiculul cu numere galbene cu respectarea celorlalte dispozitii prevazute in OUG nr.195/2002 ?
După decesul tatălui meu,mama începe procesul de moștenire.A căta cotă parte sunt îndreptățit din casa părinteasca după acest proces,lipsit de acte testamentare .Menționez că mai am o soră pentru care mama a decis sa-si lase partea.Am eu dreptul să stabilesc prin evaluator legal valoarea casei?