avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Activitate profesor44

Activitate profesor44

Răspuns la discuția Litigii
Multumesc ptr.raspuns!
Discuție Litigii
Am cumparat o masina secon hand cu contract vanzare_cumparare valabil.Masina a fost verificata vizual la fata locului,,probat in mers.Nu arata martori aprinsi..Am primit prealabil dovada de verificare Car Vertical.Dupa ce masina a venit acasa pe propriile roti (200 km!) la trei zile arata probleme la sistemul electronic.Intrebare:pot sa returnez masina ori sa-mi recuperez banii ?
In cazul optării: Dauna totala economica trebuie predat bunul avariat firmei licitatoare asupra vehiculului accidentat?
Multumesc!
Se poate contesta p.v de constatare contravenție (lipsa rovinieta valabilă) emis pe numele fostului proprietar autovehicul fara a plati amenda specificată în p.v ?Mentionez că la data stabilirii contravenției nu mai eram detinatorul de drept a autovehicolului.!
Discuție Codul rutier
Buna ziua,
Se poate circula cu un moped pe drumurile publice de pe raza altui consiliu local decat cel care a înregistrat vehiculul cu numere galbene cu respectarea celorlalte dispozitii prevazute in OUG nr.195/2002 ?
Cum se procedeaza in cazul in care un vanzatorul vinde masina cu vicii ascunse?
Răspuns la discuția Moștenire
Mulțumesc ptr.răspuns!
Discuție Moștenire
După decesul tatălui meu,mama începe procesul de moștenire.A căta cotă parte sunt îndreptățit din casa părinteasca după acest proces,lipsit de acte testamentare .Menționez că mai am o soră pentru care mama a decis sa-si lase partea.Am eu dreptul să stabilesc prin evaluator legal valoarea casei?