avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Activitate ilie65

Activitate ilie65

Discuție Fond funciar
Tatal meu a pus o cerere de reconstituire a unei proprietati de padure.
La aceasta cerere sau trecut o sora de a lui si un nepot copil la alta sora ,dar au refuzat sa semneze cererea(nu cunosc de ce).
La reconstituire nu au dorit sa vina comisia locala voit sau fara voie mia masurat mai putin cu 1,2 ha dintr-un total de 6 ha.Rudele mele ma gasesc pe mine vinovat pentru aceasta cauza .
As vrea sa stiu daca ei nu au semnat cererea de reconstituire au dreptul la partaj? mentionez ca pe titlul de proprietate sunt trecuti.
Uni din nepoti nu au facut cerere si proprietatea sa restituit la cerere,si o parte din mostenitori nu au facut cerere.
As vrea sa stiu daca toti urmasi care au facut cerere de restituire au drepturi egale.
Au fost patru frati , doi sunt pe titlu de proprietate erau in viata la data cand sa facut cererea de reconstituire ,un ginere a carei nevasta era decedata cu mult timp in urma si un nepot care mai are o sora dar ea nu facut cerere de reconstituire.
Eu sunt un cioban detin atestat de proprietate de ovine.
In zona a venit un asa zis comerciant care a cumparat miei.Medicul veterinar care stia ca am atestat de proprietate de ovine a trimis pe acest comerciant cu alti proprietari de oii fara atestat au venit si au cerut buletinu de indentitate al meu.Eu nefiind acasa fiind la munte cu oile nevasta mea a dat buletinu si atestatu si carnetu de comercializare ca proprietari de oi sa vanda si ei miei au dat miei comerciantu ia luat fara sa plateasca si dus a fost.
Acuma proprietari de oi care au dat miei m-au reclamat pe mine sa platesc eu miei.Eu mentionez ca nu eu am dat aceste acte si nevasta mea la indicatia medicului veterinar,as vrea sa stiu cum ma pot apara?
Buna ziua,in anul 2004 am dezbatut succesiunea dupa tatal meu.Eu avand 3 surori toate cele 3 surori au dat declaratie de renuntare la succesiune si am ramas cu tot ce a aprtinut tatalui meu(platindule cat mi-au cerut pentru drepturile lor).
Tatal meu impreuna cu 3 surori au mostenit padure care a fost revedincata si obtinuta la legea 169/1997 si legea 1/2000.
Aceasta padure nu am bagato la succesiune deoarece nu iesisem prin diviziune cu rudele tatalui meu.
As vrea sa stiu daca surorile mele care sunt casatorite in alte localitati indepartate este obligatoriu sa vina la dezbaterea succesiuni pe padure sau ma pot folosi de declaratia lor de renuntarea la dreptul lor de la tatal meu,indiscutabil eu le voi respecta dreptul lor.
Buna ziua avem un titlu de proprietate suntem 15 mostenitori copii a 4 frati.Pe titlu de mostenire apar doi parinti ,un ginere si un nepot as vrea sa stiu daca ginerele care are 6 copii nici unul din acesti copii nu a facut cere de revendicare are drept ca si ceilalti copii a celor care sunt pe titlu de proprietate si as vrea sa stiu daca celalant nepot care mai are o sora care nu a facut cerere de reconstituire are drept la fel ca ceilalti?Va multumesc
A fost pus in posesie cu executor judecatoresc dar avand relatii cand a facut gardu a mai luat 7 metri in plus pe o latura,circa 107metri patrati,si eu de aceea m-am adresat la procuror pentru nerespectarea hotarari judecatoresti,crezand cai caz penal.
Buna ziua in urma unui proces pe un teren am pierdut in instanta o parte din acest teren.Cel care a castigat nu a respectat hotararea judecatoreasca si pe o latura acestui teren a mai luat 7 metri in plus,am depus plangere penala la parchet crezand ca hotararea judecatoreasca trebuie sa o respect atat eu cat si cealalta parte,cei de la parchet nu au binevoit sa vina sa constate daca am sau nu am dreptate spunand ca nu e de competenta lor.Eu stiu ca nerespectarea judecatoresti este caz penal.As vrea sa stiu ce pot sa fac in acest caz?
Răspuns la discuția spargere titlu de proprietate
Domnule padurea sa dat la cerere ,verisori mei si matusa mea nu a vrut sa faca cerere de reconstiture intre timp matusa mea a murit,acum verisorii mei vor padure dupa 13 ani de cand am luat titlu de proprietate.
In anul 1999 am depus o cere de reconstituire a dreptului de proprietate asupra unei paduri de suprafata de 1.5ha,padurea am ceruto in numele bunicului meu decedat in 1968 la acea data mai trai o fica a lui care nu a facut cere de reconstituire si nici ceilalti verisori ai mei nu au cerut. In anul 2002 mi sa reconstituit si mi sa retrocedat 1,5ha padure pe numele meu.Acum in anul 2016 verisori mei vor sa impart cu ei padurea mentionez ca la acea data nici unu din ei nu avrut sa puna cerere de reconstituire, intrebarea mea este pot sa imi sparga acest titlu de proprietate?