avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Activitate ghita_23

Activitate ghita_23

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă dumneavoastră vă ocupați de toate actele și plătiți peste tot unde trebuie, toată suma se va împărți la 4, toate taxele și impozitele, și după ce sau făcut actele în cazul unor sulte vor plăti impozit și pe acei bani. Deci în principiu dumneavoastră sunteți "obligată" să plătiți impozitul pentru că vă folosiți de acel imobil. Așa cum vă plătiți utilitățile. Ori stați așa în acel apartament, deși buletin nu vă puteți face când expiră, ori faceți succesiunea, cu cât mai târziu cu atât mai scump. Dar se împarte la 4. Asta vă va spune și notarul. De asta nu mișcă nimeni nimici că costă, și poate nu sunt dispuși să plătească ei totul, ca ulteriori să-și recupereze bani după vânzarea lui sau plata sultelor.

Și de exemplu, faci un curs la locul de muncă, sau te scolarizeaza, gen (MAPN, MAI......) dacă pleci plătești din ani școlarizării.... Doar ce a mai rămas.... Deci tot ilegal este????
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă aveți dovezi că i-ați dat și acei 10.000 de euro, avans, atunci, îi trimiteți o scrisoare prin care îi spuneți să vă înapoieze suma de bani, cu confirmare de primire, dacă nu mergeți la un mediator să vă ajute, dacă nici așa nu reușiți, vă luați un avocat, și pe urmă îl da-ți în judecată pentru înșelăciune. Doar dacă aveți dovada pentru cei 10.000 de euro avans.
Răspuns la discuția Stima! Doresc achiziționarea ...
4 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cel mai sigur, este să vorbiți cu vânzătorul, întrebați unde are cont în bancă, vă faceți un cont și dumneavoastră, după care începeți să depuneți câte o sumă mică, sub 10.000 de euro, după care faceți actele de vânzare cumpărare, iar bani îi virați în contul vânzătorului la bancă, cel mai simplu, fără nici o declarație. De ce zic asta? pentru că spre, exemplu sunt bănci care cer comision, și păcat să pierdeți bani aceea, dacă conturile sunt la aceeași banca, posibil comisioanele să fie mai mici, sau poate deloc.
Bună ziua, sora mea a fost implicata într-o cearta, cu o cumnata, din partea prietenului, după care a vrut să-i dea cu sticla în cap, dar a pus mâna și i-a dislocat /luxat degetul, toate astea s-au întâmplat în Bulgaria. Întrebarea mea este poate depune plângere când ajunge în România împotriva acelei persoane? Are și certificat medical, dar nu a depus plângere acolo,aici se mai poate face ceva în România sau nu?
Buna ziua ,doresc sa cumpar un apartament,iar proprietarul a facut o modificare in el,a spart camara si a facut bucataria mai mare,nu a avut aprobare si nici autorizatie pentru aceasta.Am chemat un evaluator imobliar si a zis ca trebuie sa chem un arhitect sa faca schita acelei bucatari care a fost modificata,problema este in felu urmator daca eu am facut planul releveu al apartamentului mai trebuie si aprobarile si autoruizatiile de la primarie sau schita la arhitect?