avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Activitate Lumianda

Activitate Lumianda

Răspuns la discuția vanzare o parte din imobil
Multumesc pentru rāspuns.Pe contractul de vânzare-cumpārare a apartamentului ,scrie clar cota lui.
Răspuns la discuția Divort si partaj
Bunā ziua.Situatie foarte asemanatoare ám avut sí eu.Am plecat nemai. suportând agresivitatea, si luni de zile ám fost amenintat,ca ma da ín judecata ptr.parasire de domiciliu.
Poate,dar dmv.aveti un motiv ,si-anume, agresszívitatea din partra lui,sí ptr.ca din acest motiv parasiti domiciliu,nu are sansā.Iar divortul puteti incepe oricând,sí dupā ce ati plecat.
Buna ziua.
Am o nelamurire,in legatura cu dreptul de vinzare a unei parti ,dintrun imobil si un teren intravilan.Dupa divort,fostul sot sta singur in apartamentul nostru,iar eu cu copii stau la parintii mei.Desi am incercat vinderea apartamentului pe cale amiabila,el nu este de acord in nici intrun fel,a fost doar bani aruncati si ore risipite,neajungand la o intelegere.Pentru deschiderea unui proces,nu am bani.
As putea sa vand partea mea din apartament,si desigur si a terenului care ne apartine,fara sa intru in cheltuieli judecatoresti?
Discuție Partaj
Bunā ziua.
Ám ő nelāmurire,în legāturā cu partajul în fata cäreia mā aflu.Fostul meu sot avut ő garsonierā înainte de a ne cäsātori.Dupā. cāsätorie ám stat în garsonierā cca. 1 an sí jum.,Dupā care l-am vāndut,si ám luat împreunā un ap. cu 2 camere.Diferenta de pret dintre gars. sí ap. a fost din banii de nuntā sí ce ám strâns în acei 1 an sí jum.În continuare ám vândut ap cu 2 cam,si ám cumpārat un ap cu 4 cam. care de fapt a fost apartamentul socrului.Soacra fiind decedatā,sotul are párté din apartament +1/8 párté de mostenire.Si în final întrebarea mea ár fi acum Dupā divort care e procentul de care pót beneficia din apartamentul cu 4 cam.Si mai avem un terén de 5 arii,si ő masinā .
Buna ziua.
Sunt casatorita de 20de ani.Avem doi copii minori si un copil major.Din pacate nu ne intelegem de nici un fel.Copii sufera de situatia noastra,dar totodata recunosc ca nu se poate ajunge la intelegere cu tatal lor.Doresc sa cer custodie proprie,dar vreau sa stiu partile negative si pozitive al acestuia.Va rog informatima .
Sunt angajatā cu salar minim.Am terminat o facultate,am si licenta.Profilul nu e legat de meseria in care lucrez.Acum am dreptul la un salar mai mare?Si cât?
Am probleme de neintelegere si incompatibilitate cu sotul meu.Certurile au devenit prea stresant pentru toti membrii familiei.Avem trei copii,Unul major si doi minori.De o lunā m-am mutat la pārintii mei cu copiii,pentru a evita stresul,si a avea timp pentru gåndire si calmare.Intre timp nu am observat remedierea situatiei.Neāntelegerile Sunt pe acelasi nivel.El nu accepta aceasta situatie.In cazul in care nu ma intorc ,,acasā,,,de bunā voie,,,(fapt ce momentán nu vreau sa fac),face tót posibilul,spune el,ca sā mā acuze cu pārāsire de domiciliu,si sā inapoieze minorii.Asa o sā fiú nevoitā sā mā intorc acasā,pentru eu vreau sā fiú cu copiii mei. Avem parte de santaj emotional.!!!