avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters391622

Activitate ContSters391622

Răspuns la discuția Plasament
Răspuns la discuția Plasament
Prenatalul sau plasamentul sunt excluse. Prenatalul este inainte de a naste, plasamentul este din alta "poveste".
Răspuns la discuția Proces la școală
E un joc de roluri, asa-i? :-) Iar tu vei fi avocatul familiei care a batut copilul? Al lor sau al altcuiva?
Răspuns la discuția Partenera mea este minora
Nu mai puteti astepta 3 luni, ca sa implineasca 18 ani?
Pana cand va face procura, mergeti la primarie si prezentati-le situatia, exprimati-va acordul verbal sau, daca primaria are nevoie de un acord prealabil scris, sa le trimita fiica d-voastra o declararie pe mail pana pe 21 Aprilie. Apoi, dupa ce primiti procura de la fiica d-voastra, mergeti la notariat si dati declaratia.
Fiica va poate face d-voastra procura pt declaratia notariala de renuntare la cota indiviza din drum
Cititi cu mare atentie contractul pe care va trebui sa il semnati cu dezvoltatorul si, abia dupa ce ati epuizat toate intrebarile/nelamuririle, semnati si platiti suma aferenta rezervarii!
Răspuns la discuția verificare factura telefonica
Nu!
Am fost intr-o situatie similara, insa la divort a fost mentionat faptul ca fostul sot preia toate drepturile asupra apartamentului si preia implicit obligatiile fata de creditul ipotecar, eu nemaiavanad niciun drept si nicio obligatie. Am dus hotararea judecatoreasca la sucursala unde a fost facut creditul si, pentru ca am mai fost sunata de la banca (fostul nu isi platea ratele), le-am spus de partaj si le-am trimis pe mail hotararea judecatoreasca. Ce au facut ei in "bucataria" lor nu mai stiu, cert e ca de cativa ani nu m-a mai sunat nimeni.
Va doresc succes in tot ceea ce veti face mai departe! Se pare ca oamenii "de bine" si parerile "pacifiste" nu au ce cauta in acest subiect. Sunteti foarte agresiv in reactii si in exprimare.
E prima data cand regret ca am comentat.