avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Activitate kosty40

Activitate kosty40

Răspuns la discuția Inselatorie de tip SCAM
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este scam...Și eu am fost contactat și tot aceeasi poveste...Și nu m-am implicat,i-am spus că nu am timp...Povestea ta mă convins că am făcut bine sa nu mă implic
V_am scris in privat
Va pot ajuta și în legătură cu vechimea

MC-V a scris:

Vechimea in munca din Romania in UK

Sunt cetatean britanic si roman, Locuiesc de 22 de ani in Anglia. In curand voi implini varsta de pensionare prevazuta in Romania. De la Departmentul de Munca si Pensii din UK (DWP ) mi s-a spus ca anii de munca lucrati in Romania se pot adauga aici, iar ei se ocupa de formalitatile aferente, daca sunt inregistrata ca am contribuit in Romania. Am lucrat 16 ani in Romania. Posed un carnet de munca de tip vechi, in care este trecuta perioada in care am lucrat in Romania. Acest carnet nu este inregistrat la casa teritoriala de pensii. Cum pot sa-l inregistrez in Romania pentru a fi luata in evidenta vechimea aici? Daca trimit o copie legalizata de pe acest document este OK sau trebuie sa vin personal in Romania sa-l depun? Mentionez ca nu mai am nici un act de identitate roman valabil, iar numele trecut in carnetul de munca este altul decat cel din singurul act de identitate pe care il posed in preznt, respectiv pasaportul britanic.; in urma casatoriei, numele de familie l-am schimbat.

Va multumesc anticipat!

2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
După înmatriculare în Italia ,veți primi de la Poliția Rutieră o hârtie în care se specifica că mașina a fost înmatriculată în Italia.Cu acea hârtie veți merge la taxe și impozite și o veți radia
Eu când am vândut o mașină către cineva din Cehia ,am și radiato de la taxe
După 2 luni mi-a trimis poliția rutieră o hârtie din care se specifica că a fost înmatriculată în altă țară
Bgs amanet trimit colet și fără să trimiți bani înainte.Am mai comandat și eu după OLX de la firme de amanet și nimeni nu mi-a cerut bani in avans.Eu zic sa mergi repede la poliție că sa mai poți recupera ceva
7 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fiind pe OLX puteai face comanda prin OLX cu verificarea coletului și nu plăteai înainte.Inseamna că tu ai trimis bani înainte.Iti asumi greșeala daca ai acceptat asa
2 din 11 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu prea cred ca veti avea o rezolvare...Nu este vina lui ca s-au construit blocuri acolo...atata timp cat este hranit si nu a ranit pe nimeni ,nu prea aveti ce ii face ca latra noaptea...Asta este o problema a urbanizari....Plus ca nici nu sta in bloc ,ci la casa in aer liber...In afara de treaba neortodoxa ,slabe sanse....Eu am aceiasi problema ,stand la curte cu un vecin care il lasa liber noaptea si mai mananca si pasari din curti vecine....
Răspuns la discuția Auto SH
Incercati sa o înmatriculați pe Bulgaria și apoi pe România

simioana69 a scris:

Iti multumesc ptr raspuns, dar tipul are amenzi de vreo 5800 ron , plus sechestru pe inca 2 auto, ce este mai rau este faptul ca el dupa cele 6 luni trecute de cand mi a vandut mie masina inca nu s a inregistrat cu ea la finante si doar i am spus chestia , el merge bine mersi in germania dupa masini pe care le vinde prostilor ca mine iar eu stau cu masina in fata blocului . Cand am vb ultima oara cu el mi a zis ca el nu are timp de pierdut pe la finante ca are alte lucruri de afcut . Ca sa vezi ce conationali avem :thumbdown:

Nu este chiar așa de simplu de obținut curatela,mai trebuie sa i vadă și cei de la medicină legală care sunt foarte greu de mișcat domni de acolo.
Trebuie să vedeți când fac comisii și să o duceți pe mama la comisie,ei nu se deplasează
Nici instanta nu îi poate face să meargă să vadă starea mamei
Contactați un avocat ,este mai bine așa și va poate ajuta daca nu va descurcati
Am trecut și eu prin asta
Și eu am primit în urma cu 2 ani tot la fel un plic cu mașina mea pe care o vândusem,Tot din Austria,dar mi se preciza că a depășit viteza fiind surprinsă de o camera radar cu n km pe oră și locația era Viena și nr la mașină și tipul mașini.
Am completat cu datele cumpărătorului și am retrimis in plicul cu adresa lor ,plic care îmi fusese trimis chiar de ei în celălalt plic.Am mers apoi și la poliție și l-am reclamat și pe cumpărător că nu a înscris mașină.Aveam și contract de vânzare .Și de atunci nu a mai venit nimic
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate face și după un an cererea de acceptare a moșteniri daca nu s-a facut succesiunea...Cu cât mai repede ,cu atât mai bine pentru fiica dumneavoastră...
Dacă știți la ce notar vrea să facă succesiunea cumnata dumneavoastră,este bine chiar acolo sa o faceți