Vechimea in munca din Romania in UK
Sunt cetatean britanic si roman, Locuiesc de 22 de ani in Anglia. In curand voi implini varsta de pensionare prevazuta in Romania. De la Departmentul de Munca si Pensii din UK (DWP ) mi s-a spus ca anii de munca lucrati in Romania se pot adauga aici, iar ei se ocupa de formalitatile aferente, daca sunt inregistrata ca am contribuit in Romania. Am lucrat 16 ani in Romania. Posed un carnet de munca de tip vechi, in care este trecuta perioada in care am lucrat in Romania. Acest carnet nu este inregistrat la casa teritoriala de pensii. Cum pot sa-l inregistrez in Romania pentru a fi luata in evidenta vechimea aici? Daca trimit o copie legalizata de pe acest document este OK sau trebuie sa vin personal in Romania sa-l depun? Mentionez ca nu mai am nici un act de identitate roman valabil, iar numele trecut in carnetul de munca este altul decat cel din singurul act de identitate pe care il posed in preznt, respectiv pasaportul britanic.; in urma casatoriei, numele de familie l-am schimbat.
Va multumesc anticipat!
Iti multumesc ptr raspuns, dar tipul are amenzi de vreo 5800 ron , plus sechestru pe inca 2 auto, ce este mai rau este faptul ca el dupa cele 6 luni trecute de cand mi a vandut mie masina inca nu s a inregistrat cu ea la finante si doar i am spus chestia , el merge bine mersi in germania dupa masini pe care le vinde prostilor ca mine iar eu stau cu masina in fata blocului . Cand am vb ultima oara cu el mi a zis ca el nu are timp de pierdut pe la finante ca are alte lucruri de afcut . Ca sa vezi ce conationali avem :thumbdown: