avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Activitate vasile_sz

Activitate vasile_sz

Bună ziua,
Intrebarea mea este următoarea: Am picat la examenul de obţinere a permisului de conducere(o dată , după reuşita de la chestionare).Acum ştiu că trebuie să mai iau 6 ore de cursuri cu un instructor, şi după 15 zile, pot să solicit un nou examen pe traseu.Ceea ce nu ştiu, este că probabil, până la data când voi fi programat , îmi expiră un an de la efectuarea vizitelor medicale. Deci la data solicitării voi fi în perioada valabilităţii(dar la noi programarea se face la o distanţă de 1,5 – 2 luni),dar la data când voi fi programat , nu. Am întrebat două persoane, una a spus că trebuiesc înnoite vizitele medicale , celălalt a zis că nu e nevoie, este în regulă vizita medicală , dacă la depunerea dosarului şi la examenul de sală , totul a fost OK??!
Acum după cine să mă iau ? Care este varianta bună ? Problema este că lucrez în străinătate şi nu-mi este uşor să mă tot deplasez în ţară.
Vă mulţumesc anticipat pentru răspunsul Dvs.
O zi bună vă doresc.
Buna ziua!
As vrea sa stiu daca exemenul medical,in vederea reinnoiri permisului auto, facut int-alt judet ,decat cel unde voi solicita permisul ,este valabil? Desigur facut la o unitate medicala avizata in acest scop.
Va multumesc anticipat ptr. raspuns.
Cu deosebit respect,
Vasile Sz.
Bună ziua!

Am următoarea problemă: În cursul anului trecut am avut un accident rutier,în urma căruia mi-a fost suspendat permisul de conducere pe 60 de zile ,şi mi s-a întocmit dosar penal. Dar acest proces încă nu a fost judecat, eu circul în continuare cu dovadă pe care o prelungesc lunar. Problema mea este că în viitorul apropiat (aprilie 2017) expiră valabilitatea permisului. Dacă până la acea dată nu-mi voi reprimi permisul (foarte probabil aşa va fi) , cum trebuie să procedez să-mi reînnoiesc permisul? Acum nici nu ştiu unde este permisul meu; la poliţia din localiatea unde a avut loc accidentul(Gherla), la Poliţia Rutieră a judeţului Cluj,pe raza căruia a avut loc accidentul, sau la Poliţia Rutieră Mureş,unde am eu domiciliul ?

Vă mulţumesc anticipat pentru răspunsul dat!

Cu respect, Vasile Sz.
Răspuns la discuția circulatie cu Dovada
Va multumesc pentru raspuns.O zi buna va doresc!
Buna ziua,
In urma unui accident rutier mi-a fost suspendat carnetul de conducere, si pana la judecarea cazului, circul prin tara cu Dovada,pe care o prelungesc lunar.
Intrebarea mea este,daca pot sa conduc cu aceasta Dovada in tarile UE, adica in strainatate , in alte tari?
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Răspuns la discuția interdictii sofer incepator
Multumesc pentru raspuns.O zi buna va doresc>
un conducator auto incepator, are dreptul sa conduca in strainatate(sa iasa cu masina din tara)?
Multumesc pentru raspuns.
Daca la un sofer ia fost anulat permisul acum 7-8 ani , dupa un dosar penal cu condamnare la inchisoare ptr. conducer sub influenta alcoolului si parasirea locului (executata atunci), acum in 2016 dupa atatia ani trecuti ,poate redobandi permisul cu chestionarul 13 raspunsuri bune din 15 , sau trebuie sa parcurga traseul: scoala de soferi apoi examen la sala si traseu?:O
Multumesc anticipat pentru raspuns.:(
Multumesc pentru raspunsul dvs. la obiect si cuprinzator.