Da, in baza unei procuri speciale data in forma autentica.
Nu ati mentionat daca tatal decedat a fost si proprietarul casei.
Luand in calcul aceasta ipoteza, daca sora dvs s-a nascut dintr-o casatorie anterioara a mamei, nu poate veni la succesiunea tatalui dvs.
In mod normal, consumul de apa care apare in plus fata de consumul real , adica pierderea, se imparte egal pe fiecare apartament.
Da, era obligatoriu sa va ceara acordul pentru ridicarea constructiei.
Eu as incepe cu o actiune in anulare a autorizatiei de construire.
Daca ati dobandit imobilul in baza lg.112/1995, dreptul dvs. de proprietate asupra terenului aferent acestui imobil s-a născut din lege, respectiv, din dispoziţiile art. 37 din Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 112/1995, conform căruia, în situaţiile de vânzare către chiriaşi a apartamentelor şi, când este cazul, a anexelor gospodăreşti şi a garajelor aferente, dreptul de proprietate se dobândeste si asupra terenului aferent, cu respectarea dispozţiilor art. 26 alineatul ultim din lege.
Drept urmare, toti proprietarii ati dobandit o cota parte din terenul ce reprezinta curtea comuna si trebuie sa o folositi in comun, inclusiv proprietarul care sustine ca detine toata curtea.
Daca cererea de poprire a sosit dupa incetarea raporturilor de munca a angajatului cu dvs, va recomand sa trimiteti doar o adresa la executor prin care il informati ca nu mai este angajatul dvs.
Creditorul are si alte cai sa-si recupereze creanta.
Hotararile date in litigiile de munca sunt definitive si executorii.
Drept urmare, chiar dupa ce prima instanta v-a comunicat hotararea, puteati sa formulati o cerere scrisa catre conducerea institutiei prin care ii solicitati sa va achite drepturile castigate.
Daca nu ati formulat cererea in scris, va recomand sa o faceti acum si sa pastrati dovada inregistrarii sau expedierii
cererii.
Daca in termen de 15 zile de la data formularii cererii conducerea institutiei nu va achita aceste drepturi, in temeiul art.129 din lg.53/2003 aveti dreptul sa formulati plangere penala impotriva persoanei care avea obligatia sa va achite sumele datorate.
Conform art. 277 din lg.53/2003, neexecutarea unei astfel de hot. definitive constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 6 luni ori cu amenda.
Nu degeaba sunt doi parti intr-un proces.Una sustine ca se poate alta ca nu se poate, una sustine ca are dreptate cealatala ca nu are dreptate.
In final , tot instanta va hotari indiferent de parerile care le aveti ubik si gabriela p.
Va contrazic stimate coleg ubik.
Este vorba de un recurs formulat impotriva unei hot care nu a fost apelata.
Experiza nu este inadmisibila, am avut situatii in care s-au efectuat chiar si contraexpertize in aceasta cale de atac.
Rapoartele de expertize sunt tot inscrisuri.
Achiesez la ceea ce a spus top dan.
Daca la data scadentei facturii a fost in vigoare OUG nr 119/2007,ati invocat corect temeiul de drept.