avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Activitate faraonul46

Activitate faraonul46

Buna seara, Am o vecina a carui sot a murit in noiembrie si intrebarea ei este in cat imp poate sa depuna actele pentru a vedea daca jumatate din pensia sotului e mai mare ca si pensia ei
Bună ziua. Am un teren de 11.ooo m2. Pe jumătate este casa cu CF. pe restul am doar un contract de vânzare/cumpărare de mână. Unde trebuie sa ma adresez pentru a trece pe mine și acești m2?
Bună ziua,

Am o pensie de handicap gradul 1 și pensie de boala. Ani cotizati am 32 , vârsta mea e 52 de ani. Din pensie de boala se poate ieși in pensie normala anticipat?
Asa am făcut, dar copiile au fost facute contracost
Buna ziua,

Oare de ce s-a mai dat legea cu privire la solicitarea copiilor dupa acte la institutiile publice? In continuare la Primaria Mihai Viteazu se cer copii dupa buletin ?
Bună ziua.
Sunt în concediu medical pentru cancer la san , mai am puțin și se termina acel an și 6 luni de care am beneficiat. As vrea sa trec la pensie de boala , am 29 de ani vechime. Ce ma interesează este gradul la care o sa fiu încadrată. Mentionez ca in continuare iau citostatice.
Buna ziua. As dorii sa stiu daca pot lasa prin testament o parte din locuinta mea. Mentionez ca nu sunt casatorita cu acea persoana dar stam impreuna de 10 ani timp în care am renovat impreuna casa. Am si 2 fete care sunt mostenitoarele mele legale.
Patronul a luat cei 75% de la stat dar acum nu mai vrea sa deschida si ma trimite in somaj. are acest drept?
Mentionez ca am lucrat receptioner la hotel .
Patronul a luat cei 75% de la stat dar acum nu mai vrea sa deschida si ma trimite in somaj. Are acest drept?
Fiica mea trebuia sa se mute in noul apartament de 2 saptamani dar in conditiile de fata nu a mai facut mutarea. A aparut o problema ,propritarea unde sta in chirie vrea sa il vanda . Intrebarea mea este ce face fiica mea in conditiile de fata ? mai are doar 1 saptamana la dispozitie.