marcu1989 a scris:
asa ceva am patit si eu in noiembrie!am fost inselat pe siteul okazii.ro ! de un utilizator care a vrut sa imi cumpere laptopul !am trimis dar din pacate nu am mai primit nimic de la el .......
De multe ori noi ne lasam prea usor inselati.
Si eu sunt utilizator okazii.ro dar pana acum nu am fost niciodata inselat. Sper sa nici nu fiu!
Am cateva reguli :
In Romania nu platesc niciodata in avans, mai ales catre persoane fizice.
Solicit de fiecare data expedierea printr-un curier care sa permita verificarea coletului iar in cazul schimburilor fac expedierea prin Urgent Curier si la ramburs trec exact ceea ce trebuie sa primesc. ( Daca spre exemplu ati dat laptopul pe un televizor, treceti la ramburs "1 televizor marca X stare buna". Atunci curierul nu livreaza pachetul pana nu primeste ceea ce este specificat la ramburs.)
Atunci cand cumpar incerc sa dau dovada de discernamant pentru selectarea unui vanzator corect, evit utilizatorii cu calificative negative, care au dificultati in exprimare, smecheri sau vulgari (verific raspunsurile de la calificative). De cele mai multe ori cultura ii da de gol !
Referitor la inselatoriile online, consider ca trebuie sa reactionam, sa reclamam, tocmai pentru a curata internetul de astfel de tepari.