avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Activitate kenzzo

Activitate kenzzo

Buna seara
Am achitat intr-un magazin plata unei usi metalice ,mi s-a spus ca o aduce si o monteaza in 2saptamani ,dar a trecut 2 luni si cam ma duce cu vorba,asi dori sa stiu cum pot sa recuperez banii sau ce ma indrumati sa fac.
Buna ziua ,am in radiat o intreprindere individuala si mai am stoc ramas, mi s-a spus ca daca raman cu stoc se trece tot la impozit si asi dori sa stiu daca pot plati aceasta datorie in transe esalonate ca sa pot scapa de datorie de la bugetul de stat
Am un proces si judecatorul vrea sa ma citeze pe mine dar nu ma pot prezenta ca sunt plecat din tara,se poate trimite prin adresa de email la judecatoria reapectiva sa explic problema sau ce ma indrumati sa fac?
nu trebuie scrisa si data cand punem cererea?
pentru a depune cererea de judecata in lipsa dupa noul cod procedura civila este
art. 223 alin 3 ?
Răspuns la discuția nu am primit citatie
pai nu cer amanarea judecarii si doar sa depun cerere de judecare in lipsa dar nu ati inteles dumneavoastra bine
am proces saptamana asta dar inca nu am primit citatie ,stiu data cand e procesul , pot pune o cerere de judecare in lipsa ?
-va multumesc.
Am primit un contract in Germania si am ajuns la concluzia ca e mai bine sa plec ,as putea sa suspend firma ?
Problema este ca mai am in stoc marfa de 20000 lei se poate suspenda cu riscul sa pierd marfa,sau ce ma. Indrumati sa fac .Va multumesc
Pot fi executate bunurile din casa : laptop, frigider masina de spalat?
Răspuns la discuția Nu platesc ce stabileste instanta
daca nu are ce executa . nu am nimic pe numele meu