Buna ziua. Pot beneficia de alocație complementară daca am o amenda neplatita? E vorba de 500 de lei, in urma unui conflict am sunat la 112 si am primit tot eu amenda, culmea. Se poate daca am aceasta amenda?
Buna ziua. Poate beneficia copilul de tichete de gradinita daca eu iau indemnizația minima de creștere a copilului pentru fratele lui mai mic? Se pune ca venit la calcularea venitului pe membru de familie? Si inca ceva, eu am o amendă neplătită. Afectează cu ceva? Se poate sa imi refuze vreo adeverința sau act pe undeva din cauza asta? Multumesc pentru eventualele răspunsuri.
Buna ziua. As vrea sa stiu cum se acorda indemnizatia de crestere a copilului, pe luna in curs sau pe luna anterioara. Luna aceasta, pe 15, copilul implineste 2 ani. O sa primesc si in martie? Sau pe cele 15 zile din februarie? Multumesc anticipat.
Buna ziua. Am o intrebare. Beneficiez de CCC pana in februarie 2017. Acum sunt insarcinata in 5 luni, data probabila fiind aprilie 2017. CCC-ul provine din faptul ca eu eram in clasa a XII-a cand am nascut. Pot beneficia de CCC2 ib baza CCC1 daca nu am fost angajata? Cum procedez? Multumesc anticipat.
Buna ziua. Am nevoie de ajutor intr-o problema. Am terminat liceul in 2015, iar cand eram in clasa a XII-a, in februarie 2015 am nascut. Am absolvit liceul si am luat si BAC-ul. Beneficiez de indemnizatie de crestere a copilului. In februarie 2017 copilul face 2 ani, deci nu o sa mai iau banii. Vreau sa stiu daca pot beneficia de acel somaj de absolvent pentru ca nu am lucrat de la terminarea liceului pana acum si nici nu m-am inscris la vreo scoala. Sau trebuia sa merg atunci? Eu m-am gandit ca nu le pot lua pe amandoua odata.
Si mai am o problema. Sunt iar insarcinata si o sa nasc in aprilie-mai 2017. Daca o sa iau acel somaj pot lua indemnizatie iar? Sau daca nu il iau pot beneficia ca stiu ca trebuie sa am 12 luni de venituri, care pot fi si din indemnizatia pentru primul copil. Sunt tare confuza va rog sa ma ajutati. Multumesc anticipat.