avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Activitate andy98

Activitate andy98

Da, interensant e că am reușit să obțin banii în câteva ore și aștept după cei de la AirCashBack de un an și ceva, fără a mai primi vreun răspuns de la ei. De evitat pe viitor...
Am primit despăgubirea de 250 de euro, nu banii pe bilet. Eu aștept un răspuns de la ei din Septembrie 2022.
Bună, am depus o plângere prin compania AirCashBack deoarece am avut un delay cu WizzAir. Cei de la AirCashBack nu răspund la nici un email, nu am primit nici un email despre statusul cazului. Am incercat azi eu personal să recuperez banii de la Wizz si mi-au intrat in mai putin de 12 ore. Consider că cei de la AirCashBack nu au participat cu nimic la acest caz si nu au nici un drept la onorarii, dar prin așa zisul contract care constă în regulamentul de pe site, sunt obligat să le virez banii în termen de 3 zile de când îi primesc. Întrebarea mea este dacă e riscant să refuz plata către ei, invocând faptul că ei nu mi-au dat nici un răspuns? Mulțumesc!
Buna, am o problema privind un contract cu cei de la Telekom. Acesta s-a incheiat telefonic, iar oferta primita telefonic nu corespunde cu cea de pe hartie, venita acasa prin posta. Termenul limita pentru refuzarea contractului, de 14 zile e depasit si nu mai pot modifica nimic prin intermediul companiei.
Pentru a face demersurile necesare, am nevoie de apelul inregistrat de ei. Am dreptul sa solicit inregistrarea? Ei telefonic mi-au zis ca nu, deoarece se folosește doar intern. Mulțumesc!
Buna! Am oferit spre imprumut o suma de bani unei persoane (am semnat un contract descarcat de pe internet intr-un singur exemplar deoarece imprumutatul nu a vrut sa pastreze un exemplar), am inregistrat o parte din discutie in timp ce semnam contractul, plus de asta am discutat despre acesti bani doar prin mesaje. Dansul refuza sa imi inapoieze banii, si intentionez sa il dau in judecata. Sunt sanse sa castig?
Răspuns la discuția despagubire asigurare de viata
Okay, dar ei ar trebui să solicite o adeverință care să ateste starea de sănătate a asiguratului la momentul încheierii contractului. O declarație cu privire la starea de sănătate nu e validă fără un act medico-legal doveditor. Mulți oameni nici măcar nu știu cum se numesc bolile lor pentru a le declara asigurătorului. Am dreptate?
Buna ziua! Sunt student, iar niste rude care au o firma ar dori sa imi vireze 20% din impozitul lor pe profit pe baza acstui contract, dar din cate am inteles fiind rude nu se poate, nu gasesc nici unde legi care sa zica asta, e aevarat? Si ce se poate face?
Buna ziua! Niste rude care au o firma doresc sa imi faca un contract de sponsorizare, eu fiind student. Dar din cate am citit pe internet nu se poate deoarece suntem rude. Este adevarat? Ce altceva se poate face pentru a putea sa primesc o parte de impozitul lor pe venit?
Buna ziua, pe data de 15 septembrie mi-am trimis telefonul in service pe motiv ca mi s-a stricat senzorul de amprenta si touchscreen-ul ramanea blocat intr-un punct, i-am tot sunat si ziceau ca e in teste, a 3-a saptamana tot in teste au zis ca e pentru ca nu il pot repara, le-am zis ca atunci trebuie sa mi-l inlocuiasca mai ales ca au depasit limita de 15 zile calendaristice...au refuzat, am pus plangere la ANPC, acum e cam o luna de cand e la ei, nu am primit raspuns nici de la ei, nici de la ANPC, ce pot face?