avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Activitate carmenmanuela

Activitate carmenmanuela

Bună ziua. Nu m-au ajutat cu nimic aceste discuții. Toate sunt pentru licee, școli și grădinițe. Eu doresc normativ pentru ingrijitoare spații învățământ superior. Vă rog, poate mă puteți ajuta . Vă mulțumesc


Cornel Vasile a scris:

Vedeți aceste discuții
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Relații de muncă
Buna seara
Daca sunteti amabili sa-mi raspundeti la un normativ legislativ prin care sa reiasa ce suprafata i s-ar atribui unei femei de serviciu pentru curatenie din invatamantul universitar, sau o lege din care sa reiasa suprafata totala pentru ingrijire per 8 ore de munca.
Va multumesc anticipat
Bună seara. Soțul meu lucrează la patron . In luna decembrie a anului trecut am contactat virusul sardcov 2.
Pentru că la distanța de 8 luni nu a fost plătit concediul medical, sub pretextul că nu s-au trimis banii de la DSP , ce sfaturi ne dați pentru a intra in posesia plății CM? Mulțumesc
Răspuns la discuția Mostenire
Bună ziua. Succesiunea după fiul meu decedat s-a realizat, dar cei 2 ( nora și nepotul ) cer o sumă exorbitant de mare pe cele 3/8 ai lor, 200000 de lei. Am făcut evaluarea proprietății din care a rezultat că, fiului meu care i-am vandut partea mea, trebuie să plătească suma de 7300euro pe cele 3/8 ai fiului decedat. Dacă nu ajungem la o înțelegere, care ar fi următorul pas?

raluk0207 a scris:

Trebuie dezbătută succesiunea după fiul dvs.
Se vor prezenta soția și copilul din prima căsătorie.
Ulterior, dvs, nora și nepotul puteti vinde imobilul celuilalt fiu.

Bună dimineața.
Aș dori să știu dacă vecinul meu care avem curte în diviziune are dreptul să instaleze cameră de supraveghere în curte? Mentionez faptul că nu am fost întrebați de acest lucru. Acesta fiind instalată pe partea lui de casă care mai este si magazin și vizează intrarea in curte.
Vă mulțumesc anticipat
Mulțumesc pentru detaliile.
Bună dimineața. În contextul în care părinții mei au făcut o vanzare de proprietate surorii mele (fiind 3 copii ),fără a avea o dovadă că s-a plătit suma respectivă, cum trebuie procedat în cazul decesului unuia dintre părinți pentru a anula acel act de vânzare și deschiderea unei succesiuni? Menționez că atât eu cât și fratele meu dorim ca sora noastră să nu beneficieze în totalitate de casă deoarece nu se îngrijește de părinții noștri, aceștia fiind la o anumită vârstă. Mulțumesc anticipat.
Bună ziua. Dețin un contract de închiriere a unei camere de apartament ,care are încă 2 contracte(apartamentul are 3 camere). Cele 2contracte au expirat dar au plătit la timp chiria. Cele 2 contracte sunt deținute de surorile mele care nu mai sunt in țară. Vreau să știu cum aș putea intra in posesia acestor contracte,deoarece doresc să cumpăr acest apartament.
Discuție Mostenire
Buna seara.Doresc sa stiu daca la succesiune trebui sa se prezinte si sotia baiatului meu decedat?Am facut dezbatere de mosteniri dupa sotul meu (avand 2 fii in viata la vremea aceia) dupa care fiul cel mic a decedat.Din prima casatorie ,el a avut un copil.Din a doua casatorie nu a rezultat nici un copil.Cine se prezinta la succesiune sau la dezbatere de mostenire?Doresc ca toata casa pe care am cumparat-o impreuna cu sotul meu sa o vand celuilalt fiu. Ce fac cu partea de mostenire a celuilalt fiu decedat?
Bună ziua,doresc sa stiu dacă este legal ca sporul de vechime sa fie introdus în salariu. De anul trecut acest spor a fost introdus in salariu inainte de mairea salariala.