avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters409803

Activitate ContSters409803

Răspuns la discuția Proprietari spatii comerciale
Pentru identificare, la Politie. Depuneti o plangere
Răspuns la discuția Greseala executor
Sigur ca puteti. Trebuie sa formulati o actiune in pretentii impotriva biroului de executor. Daca o sa si castigati cat solicitati, asta nu stiu sa va comunic.
Răspuns la discuția Lichidare firma - opozitie ANAF
Duceti-va la instanta si faceti copie dupa tot dosarul. Poate aveti surpriza sa nu fie firma dvs.
Din pacate, de dragul discutiei, este foarte greu de spus. Sunt foarte multe variabile ce trebuie avute in vedere. E nevoie de timp si de resurse pentru a studia problema in ansamblul ei.
Sigur ca puteti. Actiunea e imprescriptibila, cat timp traieste copilul.
Faceti o cerere catre politie in care sa solicitati sa va audieze politia din Iasi, pe motiv ca e distanta foarte mare si sunt costuri.
Răspuns la discuția Pot contesta somatia de plata?
Chestiunea termenului de 48 de ore in situatia dvs este discutabila. Formulati contestatie la executare in termen de 15 zile de la primirea somatiei.
Buna ziua. Puteti sa infiintati un S.R.L.(avand in vedere ca veti desfasura activitati comerciale), sotia dumneavoastra sa fie asociat unic ( nu trebuie sa aiba studii in IT). Poate gasiti pe cineva care sa va ajute cu infiintarea firmei, iar mai apoi in relatia cu clientul ( contracte de vanzare, mentenanta, etc).
Răspuns la discuția Divort
Nu e nevoie sa treaca vreun termen. Exista, pentru unul din motivele de divort, un termen de 2 ani, nu de un an. Insa, daca exista acord cu privire la divort, puteti sa-l solicitati si astazi. Este varianta cea mai putin costisitoare si cu cele mai putine batai de cap. Nu se mai administreaza probe, instanta se pronunta doar pe acordul partilor cu privire la divort si accesorii (nume, locuinta, obligatie de intretinere intre soti, copii-daca sunt, etc)
Este recomandabil sa va impacati cu victima inainte ca judecatorul sa pronunte o hotarare. Daca ea a facut plangere, inseamna ca vrea mai multi bani de la dvs. Luati legatura cu ea si vedeti ce solicita cu adevarat. Exista posibilitatea ca ea sa aiba un avocat. Ar fi bine sa aveti si dvs.