avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Activitate lily74

Activitate lily74

Bună ziua, m-am reincadrat la locul de munca după 18 luni în care am urmat tratament pentru leucemia acuta, m-am recuperat,lucrez în Cardiologie, pe sectie, ajut colegele cu tot ce pot, as vrea sa știu ca idee dacă exista o lege care protejează persoanele cu handicap în privința muncii, mulțumesc mult
Buna ziua, după moarte tatalui meu am drept de mostenire 1/4 din apartament ,fratele 1/4,mama 1/2 ,,as dori sa stiu impozitul pe porțiunea aceea de casa trebuie sa-l plateasca fiecare in parte?
Discuție Cumparare
Buna ziua, vreau sa cumpăr o masina impreuna cu concubinul meu, coproprietari nu vrea sa fim ,cum sa procedez ca sa -mi apar partea mea de investitie?
Discuție Cumparare
Buna ziua , doresc să cumpărăm o masina impreuna fiind într-o relație de concubinaj, cum sa procedez din punct de vedere legal ca sa nu fie probleme gen sa raman fara banii investiți.
Discuție Concubinaj
Buna ziua, eu am o relatie si de 3 ani convietuim impreuna in apartamentul meu .Cheltuielile casei le împărțim, el punând bani pentru mâncare și utilități.Intrebarea mea este : trăind in concubinaj poate sa aiba vreo pretenție asupra vreunui bun pe care-l am pentru ca a dat bani in casa?
buna seara, am proprire pe salariu pentru pensie intretinere minor, am niste datorii mai mari intr-o luna,pot sa cer sa nu-mi opreasca in acea luna pensia apoi sa platesc in continuare?
Buna ziua, sunt divortata, am in intretinere un minor pentru care de 3 luni tatal sau nu mai plateste pensie de intretinere.acesta s-a lasat de servici deoarece si-a gasit o"afacere".pana acum institutia unde lucra ii proprea banii pentru pensie.il dau in judecata pentru plata pensiei dar din ce venituri o sa plateasca si cum il pot executa sa plateasca?
buna ziua, am luat un credit ipotecar in dolari in anul 2011 cand dolarul era 2,8 ron, acum dolarul a crescut enorm ajungand la 4,3 ronsi rata mea a crescut mult.Credeti ca pot face ceva ca sa-mi usurez situatia, credite prea multe in dolari nu cred ca sunt,nu stiu la cine da apelez.