Bună ziua, sunt încadrată în grad de handicap accentuat, de 1 an am reînceput activitatea la locul de munca , nu am prezentat certificatul de handicap pentru scutire de impozit pe salariu pana acum, pot primi retroactiv banii opriți pentru impozit?
Bună ziua, sunt încadrată în grad de handicap accentuat pentru leucemia acuta, primesc indemnizație lunara pentru aceasta , de luna aceasta am primit în cont și venit complementar, pana acum venitul complementar de 1 an și jumate nu l-am primit.Intrebarea este are legătură cu veniturile realizate lunar, asa mi s-a spus de la București, ca de aceea nu primesc , ca veniturile depășesc 2000 lei, mulțumesc.
Bună ziua, m-am reincadrat la locul de munca după 18 luni în care am urmat tratament pentru leucemia acuta, m-am recuperat,lucrez în Cardiologie, pe sectie, ajut colegele cu tot ce pot, as vrea sa știu ca idee dacă exista o lege care protejează persoanele cu handicap în privința muncii, mulțumesc mult
Buna ziua, după moarte tatalui meu am drept de mostenire 1/4 din apartament ,fratele 1/4,mama 1/2 ,,as dori sa stiu impozitul pe porțiunea aceea de casa trebuie sa-l plateasca fiecare in parte?
Buna ziua , doresc să cumpărăm o masina impreuna fiind într-o relație de concubinaj, cum sa procedez din punct de vedere legal ca sa nu fie probleme gen sa raman fara banii investiți.
Buna ziua, eu am o relatie si de 3 ani convietuim impreuna in apartamentul meu .Cheltuielile casei le împărțim, el punând bani pentru mâncare și utilități.Intrebarea mea este : trăind in concubinaj poate sa aiba vreo pretenție asupra vreunui bun pe care-l am pentru ca a dat bani in casa?
buna seara, am proprire pe salariu pentru pensie intretinere minor, am niste datorii mai mari intr-o luna,pot sa cer sa nu-mi opreasca in acea luna pensia apoi sa platesc in continuare?
Buna ziua, sunt divortata, am in intretinere un minor pentru care de 3 luni tatal sau nu mai plateste pensie de intretinere.acesta s-a lasat de servici deoarece si-a gasit o"afacere".pana acum institutia unde lucra ii proprea banii pentru pensie.il dau in judecata pentru plata pensiei dar din ce venituri o sa plateasca si cum il pot executa sa plateasca?
buna ziua, am luat un credit ipotecar in dolari in anul 2011 cand dolarul era 2,8 ron, acum dolarul a crescut enorm ajungand la 4,3 ronsi rata mea a crescut mult.Credeti ca pot face ceva ca sa-mi usurez situatia, credite prea multe in dolari nu cred ca sunt,nu stiu la cine da apelez.