avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Activitate Ovidiuss05

Activitate Ovidiuss05

Bună ziua,dc firma a fost radiată ,datoriile către primăria locală (datorii create din cauza unei mașini înregistrată pe societate,care numai este in societatea radiată )ce se întâmplă cu acestea,se sting ?
Va mulțumesc frumos pt timpul acordat!
Bună ziua!
Am o întrebare și poate pot fi ajutat de cineva.Masina înmatriculată în alt județ pe numele tatălui meu,eu locuiesc într-un alt județean și circul doar pe drumurile județene.In contextul actual ,este voie de rovinieta?
Va mulțumesc anticipat!
Buna ziua!
As avea și o întrebare:
Locuiesc in Mamaia nord și după cum prea bine de știe este o zona in plină dezvoltare.Legal până la ce data este voie sa se construiască și /sau ce lege prevede anumite restricții legate de lucru pe șantier și gălăgia creată și cui mă pot adresa?Va mulțumesc FRUMOS!
Bună dimineața!
Asta îmi este intenția.Dvs. cum vedeți legală chestiunea aceasta adică, conform spuselor lui suntem în aceeasi oala dar dc eu ma îndrept către cel de la înmatriculari nu are mai avea cum să ne reprezinte pe amândoi fiind conflict de interese, nu?Plus că i-am adus la cunoștință că aș vrea să am acces la dosar ,la propriu a început să se bâlbâie invocând ulterior un motiv pueril.
Dvs .dl avocat considerati că cel de la înmatriculari și-a luat același avocat pt ai înlesni lui accesul la dosar, adică la declaratiile mele?Va întreb aceste aspecte pt că,încă nu mi-a fost confirmat aceste aspect dar ,dc din cauza actului redactat/semnat de el,eu sunt privat de bunul meu .
Va mulțumesc frumos!

Adrian ALBU a scris:

Angajați un alt avocat.

Am angajat,dar cum am spus îl reprezintă și pe cel de la înmatriculari auto.

Adrian ALBU a scris:

Angajați un avocat, deoarece aveți calitatea de suspect în cauză.

Buna seara!
Am o problema dc as putea sa fiu ajutat.Am cumpărat o mașină de la un parc auto.Pana sa o cumpăr și în perioada următoare (după ridicare)am verificat mașină pe site-urile de profil și la Ministerul de interne Italia și aceasta mașină nu apărea nici la momentul cumpărării nici la momentul ridicării ei.Vreau sa precizez că ,am avut asigurare valabila 2 săptămâni ,acte in original,2 chei.Actele de înmatriculare le-am făcut la o firma de înmatriculare .Tipul de aici , mi-a spus că,decât să mai stăm să așteptăm până cei de la parcul auto ne dau fiscalul sa faca un act direct cu Italia.La momentul acela l-am întrebat dc este este legal,răspunsul fiind afirmativ.
La 2 luni după ce am cumpărat mașină ,văzând că nu-mi mai vine talonul m-am prezentat la poliție iar a2a zi,Garda de frontieră s-au prezentat la mine să-mi ridice mașină.
Am aflat între timp că, mașina a fost cumpărata de la proprietarul de drept,de către un samsar italian cu un cec fals pe 27 .01.2019, da-tă la unul care cumpără mașini și a ajuns la cei de la parcul auto și eu am luat-o de la parc.
Acuma ,am trecut de la poziția de martor la cea de suspect urmând să fiu în perioada următoare că sunt încadrat că învinuit ,pt uz de fals.Tin sa precizez că,actele mi-au date pt ÎNMATRICULARE DE CATRE CEL DE FIRMA DE PROFIL.
Întâmplarea face că și cel de la firma de înmatriculare și eu să avem același avocat..Tipul de înmatriculare ,spune că și-a recunoscut vina că a editat și că a semnat actul,dar nu știu dc a și spus faptul că mi-a adus la cunoștință că acel act este legal.
Ce pot sa fac in acest caz?Va mulțumesc frumos pt timpul pierdut cu problema.
Bună seara,
Dezvoltatorul imobilului în care Locuiesc ,in momentul când a vândut acest bloc accesul către el se face printr-o alee.El a specificat că avem drept de servitute .Acuma , datorită modificărilor intervenite la drumul principal de către primărie, drumul in cauza este mai jos prin urmare sunt necesare anumite lucrări gen, capace schimbate,drum reasfaltat etc.El a venit cu o sumă și ne-a dat termen de 15 zile sa ne punem de acord toți dc ii dam acești bani ori numai avem accesul cu mașina.
intrebarea mea este,cât de legală este cererea lui și dc ne poate obstrucționa accesul la această alee/loc de parcare
Bună ziua!Ce pot face legal :in fața blocului meu se construiește o alta clădire.Dc la început făceau gălăgie începând cu ora 8 am,acum început să facă cu ora 7.00.Cu-i mă pot adresa și dc am vreun temei legal care mă poate susține în demersul meu?
Mulțumesc anticipat!
Păi, mașina achiziționat fiind luată de catre cei de la Garda de Frontieră,era firesc să vreau să-mi recuperez bunul cumpărat îmi trebuia un avocat.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Ati angajat un avocat in ce scop? Care a fost obiectul contractului de asistenta juridica?

Eu in momentul când mi-au ridicat mașina ,am angajat un avocat.Eu am fost sunat de către un angajat al judecătoriei presupun.Nedumerirea mea consta in atitudinea avocatului meu,îmi pare destul de ciudată.El a spus că nu ar fi nevoie sa mă prezint.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Nu inteleg exact relatia dvs cu respectivul avocat.
Asa cum descrieti, cred ca raspunsul acestui avocat a fost telefonic, nu cred ca l-ati angajat.
Daca doriti sa beneficiati de o aparare efectiva, angajati un avocat care sa se prezinte la sediul instantei, sa studieze dosarul si in functie de actele dosarului, sa va formuleze apararile.