avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Activitate El40la

Activitate El40la

MULȚUMESC!

raluk0207 a scris:

Au dreptul de moștenire prin retransmitere.
Tatăl lor o moștenește pe soție, în calitate de soț supraviețuitor.
Mai departe, cota tatălui lor este moștenită de copiii acestuia.

Bună ziua! În urma soției decedate, a rămas un imobil proprietate personala. Soțul supraviețuitor are copii din alta căsătorie. Nu sa făcut succesiune, a decedat și soțul.
Copii soțului au drept de moștenire, la proprietatea soție decedate?
Menționez ca nu sa făcut succesiunea, soțul nu are proprietăți(moștenire) pe numele lui
Buna ziua! Tatăl meu a facut un împrumut la o societate nebancara. A rămas în urmă cu plata ratei stabilite, după o înștiințare trimisă prin posta , iau pus oprire pe pensie.Are acest drept un IFM?
Multumesc, anticipat!
Buna ziua! Am o gravă problemă cu Apa nova.Ma dat dinou in judecata pt.nepalata.Eu sunt la zi cu factura la apa..In luna August am plătit o restanță, plus cheltuieli de judecată, Dar eu nu am fost înștiințare atunci ca m-au dat in judecata, nu am primit citate si nici hotărâre judecătoresc, cu toate acestea am plătit cheltuieli de judecată și restanță. De atunci sunt la zi cu factura iar Apa Nova ma dat Dinou in judecata.Ce pot face si daca pot cere daune morale
Răspuns la discuția Ce se mai poate face?
Multumesc!
Răspuns la discuția Ce se mai poate face?
Da, contin ora.
Ma judec cu firma la care am lucrat.Am facut expertiza contabilă. Eu am depus ca probe , de prezență si programul de lucru, Procese verbale de predare -primire a postului.Expertul a spus că acele Procese verbale nu sunt acte viabile si nu poate face expertiza dupa ele.Expertiza sa facut dupa actele depuse de SC.care nu corespund realități.Eu lucram de noapte si ore suplimentare iar in Foile de pontaj depuse de SC nu se gasesc acele ore de noapte si suplimentare.In schimb sau găsit f.multe CFP pe care eu nu le-am cerut.SC nu a putut face dovada acelor CFP.
Răspuns la discuția Pot cere spor de noapte?
Schimba avocatul
Răspuns la discuția Cu ce data inceteaza CIM
Multumesc! Am depus demisie cu preaviz....nu terminasem preavizul cand mi sa comunicat sa nu mai vin la servici.
Răspuns la discuția Cu ce data inceteaza CIM
Art 55..lit.b.....salariul mi la platit pe orele lucrate...pana la data de 24..Decizia de încetare CIM este cu data de 31 ...Tot 31 .01Este declarat si in Revisal...