avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Activitate florindolcianu

Activitate florindolcianu

De ce nu aveti dumneavoastra grija de tatal dumneavoastra. E bine cand nu va mai fi sa luati dumneavoastra averea. Daca nu il ingrijiti cand veti mosteni averea dansului dar a avut altcineva grija de el asta ce este?
Stiti cum se spune cand iei banii iti fata vaca cand trebuie sa-i dai inapoi iti moare vitelul.Nu stiu cum ati putut lua 2830 ron si nu ati putut returna nici o rata, Daca stiati ca nu puteti returna nu luati creditul. Depinde de unde ati lut creditul si ce scrie in clauzele contractuale. Sfatul meu este sa mergeti la un avocat care este specializat in astfel de cazuri, sa citeasca clauzele contractului si sa va ofere asistenta .Pe cont propiu cred ca este foarte greu.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca apartamentul a fost vandut catre fiica atat timp cat mama este in viata iar pretul a fost achitat la o suma care sa nu arate ca a fost o donatie ascunsa de ce mai trebuie sa mearga la un avocat?
Sulta care i se cuvenea trebuia platita in fata notarului ,notar care mai apoi radia sulta din cartea funciara. Va trebui sa va judecati cu sora dumneavoastra si sa dovediti ca ati platit sulta ce i se cuvenea.
9 din 11 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dumneavoastra veti pierde niste bani(transformarea din lei in euro) care acum ar insemna aploximativ 300 de euro. Vanzatorul isi va deschide un cont la banca dumneavoastra.Apoi la notariat veti plati 10000 de euro cash iar restul de 19000 euro ii veti plati in cont la banca in contul vanzatorului iar aceasta tranzactie nu va avea un comision fiind o tranzactie in interiorul aceleiasi banci. Daca vanzatorul vrea sa isi scoata banii din cont nu mai este obligatia dumneavoastra sa ii platiti comisionul datorat bancii pentru retragerea banilor
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Inainte de casatorie sotul nu avea nevoie de acordul dumneavoastra pentru a cumpara ceva. Bunul achizitionat inainte de casatorie este bunul propiu al sotului. Dupa casatorie trebuie sa aveti bonuri, facturi care sa dovedeasca faptul ca ati contribuit la plata acelor facturi in proportie de ?fiecare.La casa nu aveti dreptul decat daca decedeaza sotul inaintea dumneavoastra. Cred ca enuntul a fost clar si s-a spus ca ,casa a fost cumparata inainte de casatorie de actualul sot.
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
actele originale nu se lasa nicaieri ci doar le prezentati
In momentul cand semnati contractul de vanzare -cumparare prin prima casa este un termen de 4-5 zile pana va intra banii in cont.In momentul semnarii trebuie sa verificati foarte atent nr. de cont in care va sunt virati banii. De asemenea atunci cand vi sau virat banii trebuie sa faceti o declaratie notariala in care sa specificati ca vi sau virat banii. Daca banii nu sunt virati in cont atunci vanzarea se anuleaza.
Răspuns la discuția Contract inchiriere imobil
In primul rand trebuie precizat daca contractul de inchiriere este inregistrat la circa financiara,apoi ce clauze sunt trecute in acel contract.Fiecare poate sa isi dea cu parerea in acest caz dar pana nu se stie ce scrie in contractul de inchiriere nu putem sa ajutam cu nimic
Discuție Succesiune
AM fost casatiorit cu prima sotie.A decedat in 1999. M-am insurat in 2000.Tatal meu a decedat in 1998.Mama mea a decedat in 2011.Nu am facut succesiunea dupa nici un parinte.Ce drepturi am eu si ce drepturi are actuala sotie asupra apartamentului