Va multumesc frumos! Cererea o depun la DNA? Este o cere tip? Saru'mana si multumesc din suflet
Buna ziua. Va rog din suflet daca cineva ma poate lamuri intr-o problema! Astazi am primit de la DNA o ordonanta de clasare a unui dosar penal in care am facut un denunt. Pot acum dupa clasare sa solicit studierea dosarului? Pot sa solicit fotocopierea dosarului?Si sa da,unde pot face aceste solicitari,la sediul dna? Va multumesc din suflet
Buna ziua.
Va rog frumos,ma poate lamuri cineva cu ce pasi trebuie sa urmez in urmatoarea speta?
Concret,acum 3 ani am fost presat intr-un contract cu o primarie de catre cei de acolo,amenintat,etc si am denuntat contractul la DNA iar in urma acestui denunt a avut loc o arestare si in final sa terminat cu doua condamnari. Dupa ce eu am facut denuntul,la peste 6 luni de zile in urma unui control al curtii de conturi sa mai deschis un alt dosar unde am fost chemat si mi sa adus la cunostinta ca am calitatea de suspect in acest dosar.
Intrebarea mea este,pot sa contest ordonanta procurorului si sa solicit schimbarea incadrarii din suspect in martor avand in vedere ca toate faptele din dosar au fost denuntate de catre mine? Ma pot prevala de faptul ca eu tot ce apare in acest dosar nou am denuntat cu mult timp inainte de a constata curtea de conturi,cei implicati au recunoscut in fata DNA vina lor si au fost condamnati cu suspendare?
Multumesc mult
Va multumesc pentru raspuns! Acum e faza apelului,a fost condamnat in prima instanta iar el a facut apel. Multumesc mult. Ma gandeam sa evit sa ma vad cu el si sa depun o cerere prin care sa anunt instanta ca sunt plecat din Bucuresti si sa solicit un alt termen
Buna seara! Sunt citat intr-un proces in calitate de martor in urma unui denunt al meu. Pot sa depun la dosar o cerere prin care sa cer sa mi se acorde alt termen sub pretextul ca sunt plecat din localitate? Precizez ca este citat in aceeasi zi si cel caruia i-am facut denuntul si vreau sa evit o intalnire cu el. Multumesc mult
Buna ziua. In urma unui contract cu o primarie si in urma sesizarii curtii de conturi am fost instiintat de parchet ca exista un dosar penal pe rol si am calitatea de suspect! M-am prezentat astazi singur deoarece am crezut ca ma pot descurca avand in vedere ca eu ma consider nevinovat si mai mult decat atat eu sunt cel ce a pierdut si ma intrebat daca ma pot apara singur si ca avand in vedere ca am calitatea de suspect ar fi mai bine sa imi angajez un avocat pentru a ma asista la audiere si am cerut un alt termen pentru a avea timpul necesar pentru a-mi angaja un avocat pentru a ma asista la audiere! Am rugamintea sa fiu contactat de un Avocat din zona Militari-Dr.Taberei ! Va multumesc
Buna seara. In urma unui contract cu o primarie si in urma sesizarii curtii de conturi am fost instiintat de parchet ca exista un dosar penal pe rol si am calitatea de suspect! M-am prezentat astazi singur deoarece am crezut ca ma pot descurca avand in vedere ca eu ma consider nevinovat si mai mult decat atat eu sunt cel ce a pierdut si ma intrebat daca ma pot apara singur si ca avand in vedere ca am calitatea de suspect ar fi mai bine sa imi angajez un avocat pentru a ma asista la audiere si am cerut un alt termen pentru a avea timpul necesar pentru a-mi angaja un avocat pentru a ma asista la audiere! As dori sa stiu ce implica ca onorariu ! Va multumesc
Buna seara!
Am si eu o problema si as dori sa incer sa o rezolv!In anul 2007 am contractat doua imprumuturi de la doua banci! Am platit doi ani dupa care,din motive personale nu am mai reusit sa ma descurc sa platesc. In anul 2013 una dintre banci a obtinut titlu de executare silita pe toata suma datorata si mi-a trimis proprire pe conturi. Tot in anul 2013,cealalta banca a cesionat creditul catre o firma de recuperare care a obtinut titlu de executare si mi-a pus proprire pe conturi! Vreau sa precizez ca din 2013 si pana in prezent nu mi sa luat niciun ban deoarece nu am avut niciun rulaj pe conturi! Intrebarea mea ar fi,pot sa anulez proprirea?Poate interveni prescrierea? Va multumesc mult
multumesc pentru raspuns! Sa inteleg ca dupa moartea ei se poate ataca donatia?
Buna seara
Va rog frumos daca se poate sa ma lamureasca cineva intr-o problema! In urma cu 25 ani,parintii sotiei mele au divortat si,dupa divort,tatal sotiei nu a mai dorit sa faca partaj deoarece avea 4 copii si sa gandit ca nu au unde sa locuiasca! Mama sottiei sa recasatorit si a plecat de acasa la noul sot si a mai facut un copil! Dupa nasterea copilului,la cca 2 ani sa despartit si a revenit cu copilul acasa! Intrebarea mea este,are drept la mostenire acest copil? Si daca da,care este partea lui? Acum,mama sotiei vrea sa ii dea intreaga casa acestui copil,poate sa faca acest lucru fara acordul celor 4 frati ? Va multumesc