craciun vilia a scris:
AV. GABRIELA GERBER a scris:
Inseamna ca o va reprezenta pe mama dvs in toate actele si in fata tuturor institutiilor si va lua decizii in ceea ce o priveste.
Insa actele majore de dispozitie vor fi facute cu acordul instantei de tutela.
In functie de situatia concreta puteti face parte din consiliul de familie implicat in ceea ce priveste tutela mamei dvs.
Av.Gabriela GERBER
Am inteles acest lucru ca sa poata ridica pensia si alte drepturi banesti dr care beneficiaza aceasta. Eu locuiesc in alta localitate m am deplasat cam la doua zile la spital, am ajutat cat am putut financiar pentru ,;mama" ,am gasit o clinica de recuperare foarte buna(existau posibilitati finsnciare) pentru o luna dar a fost dusa acasa pe semnatura lor si fara stiinta mea; acum au aparut probleme intre cei doi frati ptr.gestionarea banilor si alte probleme.Acum se ridica cu pretentii sa i fac mancare , sa ma duc sa stau cu ea nu se ajung banii !! Mama are pensie mare,ajutoare dar efectiv ptr recuperarea ei nu se face nimic. . Daca acesta doreste sa fie tutore raspunde de tot? In acest caz ce sunt obligata eu sa fac. De o luna sunt intr un stres maxim iar eu sunt bolnava fac tratament si supararea e ca nici mama nu merge spre bine! Va multumesc!!!