avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Activitate MARIAM 599

Activitate MARIAM 599

Discuție amenda gunoi
buna ziua .zilele trecute am ajutat un prieten sa-si amenajeze un salon frizerie si in urma amenajari a ramas niste gunoi,el are contract cu firma de salubritate,ieri ma sunat si mia zis ca vin baieti sa ridice gunoiul in 10 minute .nici nu am apucat bine sa scoatem gunoiul si imediat a si aparut politia comunitara in timp ce discutam cu ei a venit si masina de gunoi si in cele din urma mam ales cu amenda .va rog daca poteti sa ma ajutati sa-mi spuneti cum pot face o conteststie (un model cerere tipizat ) unde sal depun cum.multumesc
Discuție amenda gunoi
buna ziua .zilele trecute am ajutat un prieten sa-si amenajeze un salon frizerie si in urma amenajari a ramas niste gunoi,el are contract cu firma de salubritate,ieri ma sunat si mia zis ca vin baieti sa ridice gunoiul in 10 minute .nici nu am apucat bine sa scoatem gunoiul si imediat a si aparut politia comunitara in timp ce discutam cu ei a venit si masina de gunoi si in cele din urma mam ales cu amenda .va rog daca poteti sa ma ajutati sa-mi spuneti cum pot face o conteststie (un model cerere tipizat ) unde sal depun cum.multumesc
buna seara .azi a venit vecinul de deasupra sa-i dau o semnatura pentru infiintare firma. am avut probleme cu el muzica tare bautura distractii pina tirziu in noapte vorbeste tare la tel pe balcon .ca sa-i dau semnatura ii pot cere in scris ca daca incalca cele enumerate mai sus sa se oblige la plata unei sume de bani (daune).multumesc
Sunt in posesia unor inregistrari telefonice cu fostul angajator foarte compromitatoare. pot sa o postez pe net alaturi de o poza luata tot de pe net, fac asta pentru ca a intervenit verbal spunind lucruri neadevarate cind am fost la un intrviu de angajare (angajatorul se cunoaste cu fostul angajator). multumesc.

~ interventie moderator - Regulamentul interzice scrierea cu litere mari in mod nejustificat ~

VIVIANA-CARMEN SERNI a scris:

In procesele civile, inregistrarile pe benzi audio sunt permise numai cu acordul celeilalte parti.
Nu postati inregistrarea daca discutia este denigratoare, ca va pomeniti cu actiune de daune morale pentru afectarea imaginii persoanei si lezarea demnitatii.
Duceti-va mai degraba la procuratura cu ele...

In ce fel va impiedica sa va angajati?

In convorbire este vorba ca imi plateste el somaj sa ne intelegem la o suma de bani . Cu alte cuvinte nu a facut acte corecte nu a platit contributii .Eu vroiam sa intru in somaj .El sa ocupat de Evaziune fiscala fals ...,....
Buna ziua va rog frumos sa imi spuneti ce se poate intimpla daca postez pe net o convorbire telefonica cu fostul angajator ( evaziune fiscala .fals in inscrisuri ,falsificare semnatura declarati false .........). De curind am gasit sa ma angajez, Nu stiu cum a aflat . Incearca cu orce pret sa ma inpiedice sa ma angajez .MULTUMESC
Răspuns la discuția angajare
Foarte sigur mia spus cel ce urma sa ma angajeze

Cornel Vasile a scris:

Nu prea aveti ce face , in astfel de situatii.

Sunteti sigur ca fostul angajator va pune piedici ?

Discuție angajare
Sunt in cautare de un loc de munca,am fost la un interviu de angajare si mi sa spus sa astept raspuns in 2-3 saptamini. Intre timp am aflat ca fostul angajator incearca sa ma inpiedice sa imi gasesc de munca. CE SA FAC . MULTUMESC
Răspuns la discuția Propietate
pe numele tatalui
Discuție Propietate
Buna ziua. Am un tata alcoolic cronic o sora la psihiatrie. un frate si inca o sora, suntem 4 frati. Avem un ap cu 4 camere si vreau sa fac in asa fel sa trec ap pe numele fratelui cum sa fac? MULTUMESC