In urma cu 1,5 ~2 ani bunica sotiei a vrut sa ne dea mostenire un teren in provincie, am fost cu socrul meu si am vorbit cu o avocata sa se ocupe de acte, i-am dat copii dupa toate actele, celelalte rude fiind de acord, i-am dat onorariul in totalitate si anume 700RON la acea vreme, si ma va mai costa 30RON un timbru fiscal, dupa o saptamana preia sotul care ma suna ca pana pe data xx.xx trebuie sa-i mai duc ceva hartii, decl propr. raps.etc....dupa o alta sapt. ma suna din nou ca pe data zz.zz sa ne prezentam cu ceilalti mostenitori la judecatorie pentru samnaturi si incheiere.
In seara dinaintea prezentarii la judectorie ma suna la ora 22:00 si imi spune ca trebuie sa platesc la prima ora un timbru judiciar in valoare de 2200RON altfel nu putem incheia iar onorariul nu mi-l poate returna, mentionez ca nici chitanta factura nu am primit spunandu-ne mie si socrului meu ca o primesc pe parcurs sau la final cu dosarul incheiat, atunci i-am spus avocatului ca nu imi permit asa taxa si de ce sa platesc atat fiind pe cale amiabila cu ceilalti mostenitori!? Imi raspunde cu parere de rau dar trebuie sa continui ca el nu-mi mai da onorariul
.
Dupa aceasta am aflat ca se deschisese un alt notariat in zona, la care puteam face mai usor si mai putin costisitor.
Ce mai pot face in acest caz, sau daca mai pot face ceva!!???