Bună ziua!
Acum câteva săptămâni am luat in spatiu o persoană a cărei C.I. i-a fost modificată in urma divorțului.Este vorba despre concubina mea.Pe scurt:si-a făcut buletinul pe adresa unde locuim.
Intrebarea mea este următoarea:care este temeiul legal pentru a-mi anula acordul de luare in spatiu?
Menționez că locuim împreună de aproape 3 ani.
Buna ziua!
Aș dori să știu ce drepturi si obligații legale am in cazul in care mama mea,persoană încadrată in grad de handicap grav,optează pentru primirea unei indemnizații lunare.
Menționez că acordul cu direcția județeană l-am semnat eu în calitate de imputernicit,reprezentant.
Mulțumesc frumos!
Bună ziua!
Aș vrea să știu care este cota parte a fiecărui moștenitor din urmatoarea speţă:-soț decedat 1989;
-soție în viață;
-fiu major,necăsătorit;
-fiică majoră căsătorită
Menționez că masa succesorală este formată din casă de locuit la curte(la țară) și este o achiziție comună a celor doi soți.
Mulțumesc frumos!
Bună seara!
Sora mea nu mai locuiește de doi ani și patru luni împreună cu soţul ei.
Intenţionează să divorţeze dar certificatul de căsătorie este la soţ iar acesta este plecat de cateva luni în străinătate.
Cum se poate rezolva problema in acest caz?
Vă mulţumesc frumos!
Bună seara!
As vrea să știu dacă se poate filma-cu sau fară acord-o comisie aparţinand DGASPC in timp ce verifică o persoană cu handicap la domiciliul acesteia.
Vâ Mulțumesc!
Buna seara!
Sunt pensionat pe caz de boala(epilepsie,revizuibil la doi ani).Pot indeplini rolul de insotitor pentru o persoana cu handicap grav?Este vorba despre mama mea.
Buna ziua!
De mai bine de un an am hotarat sa locuiesc impreuna cu partenera mea in casa parintilor mei.Tatal meu este decedat din 1989 iar sora mea nu locuieste aici.Asadar,convietuiesc doar cu maica-mea si cu partenera mea.Toate bune,la prima vedere!Insa,problema este ca maica-mea nu accepta aceasta realitate decat cand interesul ei personal este la mijloc.In rest,ne insulta,ne jigneste,tipa la noi si gaseste totdeauna motive de cearta si de scandal.Ca pachetul sa fie complet,sora mea nu se lasa mai prejos...ea ''supraliciteaza''.
In aceste cateva randuri am evocat,in mare,o situatie care efectiv ma zdrobeste psihic si emotional.
Mentionez ca sunt epileptic din 2004.
Prin urmare,pentru linistea mea si a partenerei mele,exista vreo instanta careia sa ma/ne adresam?
Multumesc!:(