avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Activitate adrian1@1

Activitate adrian1@1

EU PERSONAL NU,DAR ȘTIE DE LA CUMPĂRĂTOR.,CARE ȘTIE
DE LA MINE
Bună seara! Am 65 de ani,nu am avut probleme psihice. Vreau să vând o proprietate și notarul îmi cere pe lângă actele de proprietate care sunt in regulă și o adeverință de la IML CU O LUNĂ IN URMĂ AM FĂCUT UN RMN SI AM DESCOPERIT CĂ AM O TUMORĂ PE CREIER. ESTE NECESARĂ ACEA ADEVERINȚĂ? MULTUMESC!
Bună ziua!..
Vă rog să-mi spune-ți cum ar trebui să procedez
AM CUMPĂRAT UN TV IN RATE ÎN 2021 LA PREȚUL DE 800 LEI.
ÎN 2022 S-AU SCUMPIT TOATE PRODUSELE ȘI NU AM REUȘIT SĂ MAI PLĂTESC RATELE,AST-FEL CĂ IN URMĂ CU PUȚIN TIMP AM PRIMIT O SOMAȚIE DE LA UN BIROU DE EXECUTORI JUDECĂTOREȘTI PRECUM CĂ AM DE PLATA 1500 DE LEI,ALT-FEL VOI FI EXECUTAT SILIT,CU SECHESTRU PE BUNURILE IMOBILE ȘI MOBILE
AM O PENSIE SUB 2000 LEI.NU AM ALT VENIT
VĂ ROG SĂ-MI DA-ȚI UN SFAT.MULȚUMESC!
Bună ziua.!AM o datorie la întreținere de 2500 lei.Am un venit de 1400 lei lunar din pensie,este singurul venit.Administratorul mă hărțuiește lunar să achit suma.Ce trebuie să fac?..Multumesc
Vă rog să-mi spuneți ce beneficii au firmele care angajează pensionari la limită de vărstă
ce beneficii au firmele care angajează pensionari?
Bună ziua!
Am luat un împrumut de 800 Ron de la un IFN,în anul 2018,Am achitat și o sumă pentru o perioadă de prelungire a contractului.În același an firma a fost reziliată de câtre BCR,și a plecat din Romania.Am achitat ratele parțial,urmănd să fac o reeșalonare a plăți,dar nu am reușit deoarece nu mi-a răspuns la telefon și nici nu am putut să intru în contul meu online .În aprilie 2020 am primit o înștiințare de la un executor judecătoresc că am de plată 2000 de roni către o firmă de recuperare,care a cumpărat creanțele de la firma care m-a împrumutat.Vă rog să mă îndrumați ce am de făcut .Împrumutul l-am luat on-line .Cu mulțumiri !!
Sunt pensionat pe caz de boală,gradul 3 cu drept de muncă,cu o pensie de 640 lei și momentan nu lucrez.Am o datorie la întreținere de 2700 lei.Sunt somat de administrator să plătesc toată suma,alt-fel voi fi trimis in judecată,în tribunal.Nu am alte ajutoare și nici nu pot să mă împrumut.Vă rog să-mi spune-ți ce trbuie să fac și ce mi se poate întâmpla ? Mulțumesc,cu respect
Discuție Despre pensii
Am fost pensionat 10 ani în gradul 3 de invaliditate...vă rog să-mi spune-ti dacă..:
1-se adaugă vechime în munca?
2-căt reprezintă cei 10 ani de invaliditate în gradul 3 ca vechime ?
Mulțumesc!
Am grupa a-1-a de munca pe o perioadă de 2 ani și 6 luni,in procent de 80%.conform ordinului 50/1990.
Casa de pensii nu vrea să mi-o ia în calcul la vechimea în muncă,deși am depus adeverință.
Vârsta rog să-mi spuneți:
1-ce demersuri trebuie să fac?
2-cât reprezintă cei 2 ani și 6 luni ,de grupâ,vechime in muncâ?
Mulțumesc!