avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Activitate CaradeanuMihaela

Activitate CaradeanuMihaela

Cred ca ati înteles gresit Dle. Kiritescu.Eu as face acest lucru ptr binele copilului nu pentru mine.Am mentionat faptul ca de fiecare data cand copilul merge la el vine schimbat atat comportamental cat si verbal.Tatal copilului traieste intr-un mediu ce nu ii face bine copilului,iar pe langa asta nu ii plateste nici pensia alimentara. Iar custodia am castigat-o eu in mod exclusiv si tatal are decat drept de vizită.
Ce se întâmplă daca refuz sa mai dau copilul in vizita la locuita tatalui? Mentionez ca noi suntem divorțat,am castigat custodie exclusiva,copilul are 5 ani,iar motivul pentru care i.as refuza tatalui sa mai ia copilul este neplata pensiei alimentare si relele conditii pe care el le are la domiciliul său,copilul vine schimbat total dupa fiecare vizita,are o proasta influenta asupra lui.
La cate saptamani pot intra in concediu prenatal? Mentionez ca acum am 29 de săptămâni iar data estimativa a nasterii este 23 decembrie .
Buna ziua! Tatal copilului meu nu imi plateste pensia alimentară si nu imi trimite alocatia lunară a copilului,ce pot face? Menționez ca suntem divorțati ,eu am câștigat custodia exclusiva a copilului s.a stabilit pensia alimentară lunara pe care el nu o plateste iar in legatura cu alocația este pe numele lui si continua sa vina la domiciliul tatalui.
Buna ziua! Va multumesc ptr raspuns.Ce nu am mentionat eu este ca eu am deja hotararea primita prin posta la terminarea procesului,insa cineva mi.a spus ca trebuie sa aiva o anumita stampila "patrata " in care scrie "mențiune definitiva "

Buna ziua! Se poate sa il decad pe tatal copilului meu din drepturile părintești.?? Mentionez ca noi suntem divorțati,eu am castigat custodia exclusiva a copilului însă as dori sa il decad din drepturi si sa numai aiva nici o legătură cu copilul deoarece nici copilul nu are o foarte mare afectiune fata de el ,iar el il cauta "din luna in paste" ,si pensia alimentara refuza sa o plateasca pe motiv ca nu are bani.
Unde pot legaliza o hotărâre judecătorească? Mai depinde de avocat?
Răspuns la discuția Concediu risc de sarcina
Mergeti la medicul de familie,sau la medicul specialost ,povestiti situatie si de acolo puteti obtine concediile medicale sau concediu de risc privind sarcina.
Discuție Indemnizatie
Ce perioadă de muncă trebuie sa ai anterior ptr a beneficia de indemnizatie ptr cresterea copilului?
Răspuns la discuția Custodia copilului
Jud Calarasi