avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Activitate Elenko

Activitate Elenko

Bună ziua.Acum un an de zile am fost căutată la serviciu de două ori de un polițist TF,,cunoștință,,de a soțului....privind o altercație ,si unde eu si concubinul meu ...Am fost presupuși martori....inventați de poliția TF;Ca urmare am primit două citații nelegale,unde mi se cerea să mă prezint la postul TF,nu m am prezentat;Astfel mi am schimbat domiciliul,mi am luat concediu legal și concediu prenatal fiind gravidă,si apele s au liniștit,pana acum două săptămâni....când concubinul meu a fost sunat de n ori și căutat acasă,a primit si o citație...tot la fel nelegală.....amenințări cu cătușe si invitații la post ceva de genul,,că între oameni,, că altfel ,,va fi nasol".Am fost amenințați că avem Dosar Penal....si ca va fi de rău!!!!Noi dorim să facem plângere penală,ce ne sfătuiți?
Cât costă intentarea acțiunii de divorț?
Va mulțumesc.Va rog să mi dați un sfat:cum sa procedez?intentez proces de divorț,si automat va urma pensia alimentara pentru copii,sau prima data proces de pensie alimentara urmat de divorț?Vreau varianta cea mai simpla si de scurtă durată.Nu se pune problema să împart copiii(nu sunt obiecte),si nici vorbă de partaj.Am plecat din locuință lui de serviciu,impreuna cu copiii,cartile de școală și haine;restul de lucruri au rămas la el(lucruri necesare într o casa,intr o căsnicie de 16 ani.)
Va mulțumesc!
Sunt despărțită în fapt de sot ,de doi ani jumate;cei doi copii din căsătorie sunt cu mine,iar al treilea copil rezultat din relația actuală poarta același nume,cum scrie in lege:este tată_sotul mamei.Vreau să știu dacă pot intenta proces de pensie alimentara soțului,daca nu sunt divorțată,si cât este costul intentării acestuia?
Exista vreo taxa la intentarea procesului pentru pensie alimentara?
Discuție
Am achitat fata executorului judecatoresc datoria, am primit chitanța si confirmarea de inchidere a executarii iar cand am mers la banca sa scot salariul... acesta a fost oprit de banca in baza executarii integral... nu doar o treime cum prevede legea. Ce sfat imi dati? Cum sa procedez in continuare?
Este legal sa mi se puna sechestru pe o masina care valoreaza 6000de euro, in cazul in care in urma notificarii de la executor ul judecatoresc, am o datorie in valoare de 2000ron?
E nedrept
De ce nu poate copilul sa ia numele tatalui care l a conceput?Nu sunt divortata legal (doar in fapt),si am nascut un copil conceput cu barbatul in care relatie ma aflu .Sunt in maternitate si imi cere sa I aduc actele sotului legal,caz in care eu nu stiu nimic de el si nu mai comunicam de o perioada, si nu imi doresc sa fac asta.Astept urgent un sfat legal!