avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Activitate Anyolga

Activitate Anyolga

Cum pot să găsesc lichidatorul băncii a religiilor când practic banca aceasta nu mai exista din 2000?Am o ipoteca pe un imobil care este achitat integral dar nu este ridicata ipoteca.
Am avut un proces cu asociatia de proprietari pe care l-am câștigat cu o hotărâre definitivă în care mi sa impus către ei sa plătesc o anumita suma de bani, am achitat bani dar doamne din asociație nu doresc sa ridice sarcinile de pe cefeul respectiv eu dorind să vând imobilul care practic este moștenire și nu l-am putut utiliza timp de 5 ani de zile. Ce pot sa fac în acest scop? Când practic ele nu respecta o hotărâre definitivă și irevocabilă?
Am intales că trebuie sa meargă la notar să dea o declarație cei din asociație dar nici vb. de asa ceva când nu sunt de găsit nicăieri.
Nu sau facut asta reiese din cf.si nu inteleg cum le-a putut da terenurile sub hârtie de mana si daca e valabilă asta?atâta timp cat apar străbunica si bunicul pe cf.multunesc
Răspuns la discuția Interes propriu
Asa este judecand la rece dar el a mai vandut si instrainat toata averea fám.mele aiurea; in schimb de mine nici nu ia pasat crescand singura cu mama care si ea mi-a murit de trei luni.Nu mai vb.ca mergand la el sa-l caut má scos afara din casa.Ce puteam face oare mai mult de atat pt.el? Multumesc.
Ám verificat in cartea funciara asa cum ati spus si coca cei de la asociatie sau inscris sub semnatura privata a tatalui meu.Cum ii pot ataca ?referitor la toata discutia de mai sus .Eu de unde stiu ca semnatura este reala?acum ca tatal a murit.;Presedinta tínea legatura cu mine telefonic fiind interesata mereu de situatia tatalui.Multumesc.

Solicitati in scris si cereti nr de inregistrare cu situatia datoriilor iar de la OCPI scoateti un extras de carte funciara pentru informare.

Articolul 10-L230/2007
Proprietarii au dreptul sa cunoasca toate aspectele ce tin de activitatea asociatiei si au acces, la cerere, la orice document al acesteia.
(2) La solicitarea scrisa a proprietarului, presedintele si administratorul asociatiei de proprietari au obligatia sa elibereze in scris o adeverinta prin care sa prezinte situatia cheltuielilor privind intretinerea, defalcate pe datoria de baza si penalitati, precum si modalitatea de calcul al penalitatilor.

Tatăl meu a murit de o lună avand o firmă la care am aflat ca are datorii eu trebuie sa le plătesc sau se poate radia si atat.multumesc
Mama mea a murit în urma cu 5 luni si avea abonament la telecom pt.televiziune ;eu am fost dupa aproximativ o lună să reziliez contractul fără nici o problemă.dar acum de cateva zile am primit un mesaj de la coface ca am de plată 200 ron .Eu cu ce sunt vinovată fiind fiica ei si ei nezicandu-mi nimic când am fost trebuie să-i plătesc?am sunat la telecom si mi-au zis ca le trebuie echipamentul care e in custodie zic ei.si o urmatoare factura care este emisă.*Echipament nu am de unde sa le dau ca mama le-a folosit in italia.Dar nu sa mai uitat la televizor dupa ce a murit o lună?
Am vb.cu un avocat.si asa mi-a spus si el cel mai bine.multumesc!

Solicitati in scris si cereti nr de inregistrare cu situatia datoriilor iar de la OCPI scoateti un extras de carte funciara pentru informare.

Articolul 10-L230/2007
Proprietarii au dreptul sa cunoasca toate aspectele ce tin de activitatea asociatiei si au acces, la cerere, la orice document al acesteia.
(2) La solicitarea scrisa a proprietarului, presedintele si administratorul asociatiei de proprietari au obligatia sa elibereze in scris o adeverinta prin care sa prezinte situatia cheltuielilor privind intretinerea, defalcate pe datoria de baza si penalitati, precum si modalitatea de calcul al penalitatilor.

Am solicitat presedintei de asociatie informati cum a-ti spus dar nu a vrut sa-mi dea informatii mai multe.;a zis ca astea sunt datoriile si trebuie platite si a zis ca este sechestru pus in cartea funciara de 3 ori.Este normal sa il lase. 10 -11 ani sa stea si sa nu faca nimic si acum sa platesc eu tot?multumesc.!

Solicitati presedintelui asociatiei sa va prezinte o situatie a datoriilor si modul de calcul al penalizarilor. In mod normal datoriile mai vechi de 3 ani se prescriu daca nu au fost intocmite formalitati de recuperare prin instanta de judecata.