avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Activitate ion mirela

Activitate ion mirela

Am primit o somatie de la anaf..sc/hj/pv nr. 1471/p/2017 si nu stiu ce inseamna?
Răspuns la discuția Drepturi frati
Nu si-a insusit casa dar dupa ce a murit socru el a ramas in acea casa . Ceilalti 2 in germania, unu in blaj si unu in acelasi sat dar, avand casa lui . Dupa ce o sa se dezbata succesiunea fiecare o sa isi ia partea lui. Pana atunci el sta acolo si sincer eu una stau cu frica ca vin si ne da afara. Atat de porniti sunt impotriva noastra.
Ivraluk0207 a scris:

Oare soțul dvs are dreptul să își însușească casa părintească, nedezbatand moștenirea și neavând acte de proprietate pentru imobil?
Toti frații au aceleași drepturi.

Discuție Drepturi frati
Socrii mei au murit amandoi. Sotul meu mai are inca 4 frati cu care nu se intelege. Succesiunea nu este facuta. Sotul meu a ramas in casa parinteasca. Oare fratii lui mai au dreptul sa intre in casa parinteasca fara acordul sotului meu? Tin sa precizez ca sotul meu plateste toate facturile si taxele la acea casa
Răspuns la discuția Moştenire frați
Cine a avut grija de parinti? Cine a suportat cheltuielile de inmormantare?
Pentru emiterea unui ordin de protectie se plateste onorariu unui avocat sau este gratuit?
Buna ziua. Bunicii sotului meu au 6 metrii cubi de masa lemnoasa pe an din composesorat. Ei au avut 7 copii din care doar 3 mai traiesc. Socrii mei , ca si parintii socrului au decedat. Socrii mei au 5 copii cam ce parte ar trebui sa revina mostenitorilor? Multumesc
Răspuns la discuția succesine
Stiu . Cand s-a inceput sa se faca intabularea in sat soacrii au tot amanat de pe o zi pe alta pana cand s-a imbolnavit soacra( imbolnavindu#se de scleroza lateral amiotrofica) si a murit. Dupa aceea am dus ce acte aveam iar cei de la cadastru ne tot amana ca numai gasesc mostenitorii de la cei care au cumparat casa bunicii sotului. Oare se mai poate face ceva?
Răspuns la discuția succesine
O alta problema este ca socrii nu aveau facut nici un act pe numele lor singurul act fiind facut pe numele parintilor socrului meu, un contract de vanzare cumparare.socrul meu fiind 7 frati din care 3 traiesc.
Răspuns la discuția drept de moștenire
multumesc frumos
Răspuns la discuția drept de moștenire
sotul are dovezile ca el i-a scos de la morga, el a suportat cheluielile de inmormantare. ceilalti frati ai lui nu au contribuit cu nimic. sotul sta in casa părintească.