avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1645 soluții astăzi
Forum Activitate nadiavalorz

Activitate nadiavalorz

Bună ziua se poate obține permisul de conducere,onlaine,și este valabil
dacă la succesiune după moartea tatălui,nu ne-am inteles cu frați ,și mama in instanță nu aveam acte doveditoare. Acum cine are certificat de moștenitor.
Am făcut succesiune după mamă, am acceptat succesiunea, doar că am lăsat totul la tata cît trăiește să folosească.acum tata a vindut totul .. fără să ne mai întrebe se poate
Buna, suntem 3 frați la succesiune după mamă,am lasat totul la tata cît traeste.acum tata a vindut totul fara să ne întrebe. este corect,se poate legal.
Pot recupera permisul daca a fos retinut pentru alcol, la proces mi au dat 10 luni cu suspendare.pot recupera permisul mai repede ,de aceste 10 luni.
Am avut si avocat si doar atît a putut face.zice. dacă facem recurs si nu cistigam cu aminare. mai perdem citeva luni in loc de un an .cu recurs poate fi un an si jumate..multumesc
Buna ziua.am terminat procesul pentru alcolemie care era de 0 70 si 1.70. Condamna la 10 luni cu inchisoare.in baza art 91 cod penal Dispune de suspendarea executari sub supraveghere.si pe stabileste un termen de 2 ani.pe parcursul supravegheri am de lucrat 60 de zile în fondu comunitati .La recurs as avea cîstig macar cu amînarea. pedepsei.
Am 10 luni de inchisoare.si dispun de suspendarea executari pedepsei sub supraveghere si stabileste termen pe 2 ani.

CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" a scris:

Buna ziua,

Daca atacati respectiva sentinta cu apel , iar in calea de atac se dispune amanarea aplicarii pedepsei, conform art. 83 din Codul penal,permisul de conducere va este restituit.

Opereaza , insa, o suspendare a dreptului de a conduce pe drumurile publice, pe o perioada de 90 de zile.

Daca, insa, va fi mentinuta suspendarea sub supraveghere, conform art. 91 din Codul penal, permisul de conducere va fi anulat.

Redobandirea sa are loc in baza unui examen, ce poate fi tinut dupa 1 an , de la ramanerea definitiva a hotararii judecatoresti.

Aveti nevoie de sentinta legalizata, cu mentiunea "definitiva".

Amanarea aplicarii pedepsei, conform art. 83 din Codul penal, nu reprezinta o forma de condamnare, deci din aceasta institutie nu rezulta interdictii, incapacitati, decaderi, ce rezulta in mod firesc dintr-o condamnare.



Buna ziua.am avut un proces pentru alcolemie de 70 .si mi au dat cu suspendare.pe 21 acum am avut ultimul proces.îl mai pot recupera daca fac recurs.
Răspuns la discuția Partaj
Sintem in conflict,mi-au scos animalele din grajd au pus lacate si nu ma lasa sa intru nici cu lemne in ograda...pentru ca eu am ramas cu parinti..tata a decedat.
Ionut.ion a scris:

Le puteti folosi dar sa nu iscati conflicte cu ceilalti...