avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 309 soluții astăzi
Forum Activitate Laura001

Activitate Laura001

Buna ziua.
In cazul in care propietarul unui apartament se hotaraste sa il vanda, iar o parte din acesta revine intretinatoarei acesteia prin act de intretinere iar cealalta parte fiului sau ( dupa mostenirea mamei decedate ) cum se va face constatarea imobiliara pt a se imparti banii? Pe mp care revine fiecaruia sau 50% cu 50% ?
Răspuns la discuția Plângere ITM Sibiu
Din pacate nu am reusit sa recuperam banii sau sa facem ceva in privinta asta...dar nu imi vine sa cred ca inca le merge
Buna seara.
Am si eu o problema, intr un apartament unde sunt doua familii avand contract fiecare pe cota parte din casa 1/2, prin notariat. Ce obligatie are fiecare fata de asociatia blocului ?
Răspuns la discuția Propietari apartament
Prin contractul de intretinere i s a transmis doar 1/2 dreptul la apartament nu total. Mostenitorul are 1/2 din partea mamei care este decedata.
Buna ziua.
Am si eu o intrebare, daca imi puteti raspunde. Intr un apartament poti fi doi proprietari? In cazul in care unul are dreptul la apartament prin succesiune, mostenitor direct (copilul propietarului inca in viata ) iar al doilea propietar avand doar contract de intretinere. ( care practic intra dupa decesul acestuia) asociatia de intretinere a blocului ridicand intrebarea si spunand ca ar putea fi dati in judecata si in urma instantei sa castige dreptul doar unul din ei.
Buna ziua.
Am o intrebare , daca propietarul casei, face un act pe 1/3 din casa sau jumatate iar mostenitorul direct are prin lege cealalata jumatate.
Ulterior, poate fi atacat acel act de intretinator caruia ii revine acea parte din casa ? Mentionez ca intretinatorul nu este ruda, sotie etc.
Discuție Legi noi
Buna seara. Am si eu o intrebare ? In ce masura a fost aprobata sau promulgata legea cu executarea pedepselor pana in 5 ani la domiciliu. Imi puteti detalia va rog, despre ce este vorba . Nu am gasiti pe internet nimic concret..
Buna ziua. Am si eu o intrebare. Am fost recent la banca sa mi fac un credit de nevoi personale. Angajata de acolo mi a zis ca nu se poate ca sunt incadrata la.risc si am o suma blocata de 210. Ulterior am aflat ca erau amenzile de la primarie. Le am achitat dar nu am fost sa fac sistarea. Am mers a doua oara la banca si mi a spus ca intr-adevar nu mai apar cu suma blocata dar apar inregistrata la biroul. Aveti idee de la ce pot aparea inca la risc si cum ma pot sterge ? Va multumesc.
Buna seara ! Tatal meu care are leucemie a asteptat sa vina decizia de pensionare. Aceasta a venit dupa 35 de ani de munca cu suma de 666 lei. Noi vrem sa facem contestatie. Cum ne sfatuiti?
Răspuns la discuția Biroul de credite
Gherghescuramona1@yahoo.com