Buna ziua.
In cazul in care propietarul unui apartament se hotaraste sa il vanda, iar o parte din acesta revine intretinatoarei acesteia prin act de intretinere iar cealalta parte fiului sau ( dupa mostenirea mamei decedate ) cum se va face constatarea imobiliara pt a se imparti banii? Pe mp care revine fiecaruia sau 50% cu 50% ?
Buna seara.
Am si eu o problema, intr un apartament unde sunt doua familii avand contract fiecare pe cota parte din casa 1/2, prin notariat. Ce obligatie are fiecare fata de asociatia blocului ?
Buna ziua.
Am si eu o intrebare, daca imi puteti raspunde. Intr un apartament poti fi doi proprietari? In cazul in care unul are dreptul la apartament prin succesiune, mostenitor direct (copilul propietarului inca in viata ) iar al doilea propietar avand doar contract de intretinere. ( care practic intra dupa decesul acestuia) asociatia de intretinere a blocului ridicand intrebarea si spunand ca ar putea fi dati in judecata si in urma instantei sa castige dreptul doar unul din ei.
Buna ziua.
Am o intrebare , daca propietarul casei, face un act pe 1/3 din casa sau jumatate iar mostenitorul direct are prin lege cealalata jumatate.
Ulterior, poate fi atacat acel act de intretinator caruia ii revine acea parte din casa ? Mentionez ca intretinatorul nu este ruda, sotie etc.
Buna seara. Am si eu o intrebare ? In ce masura a fost aprobata sau promulgata legea cu executarea pedepselor pana in 5 ani la domiciliu. Imi puteti detalia va rog, despre ce este vorba . Nu am gasiti pe internet nimic concret..
Buna ziua. Am si eu o intrebare. Am fost recent la banca sa mi fac un credit de nevoi personale. Angajata de acolo mi a zis ca nu se poate ca sunt incadrata la.risc si am o suma blocata de 210. Ulterior am aflat ca erau amenzile de la primarie. Le am achitat dar nu am fost sa fac sistarea. Am mers a doua oara la banca si mi a spus ca intr-adevar nu mai apar cu suma blocata dar apar inregistrata la biroul. Aveti idee de la ce pot aparea inca la risc si cum ma pot sterge ? Va multumesc.
Buna seara ! Tatal meu care are leucemie a asteptat sa vina decizia de pensionare. Aceasta a venit dupa 35 de ani de munca cu suma de 666 lei. Noi vrem sa facem contestatie. Cum ne sfatuiti?