Bună ziua!!
Într-un proces de munca,contestație la o decizie de concediere,avocatul intimatei a refuzat proba testimonialai!!Mi s-au părut ciudat că a admis aceste lucru,pentru că audierea martorilor era foarte importanta!!De asemeni,am fost întrebat dacă mai doresc angajarea,și am raspuns că "În condițiile astea,nu',referindu-ma la subiectivismul concedierii,deoarece aceasta s-a făcut în baza art.65 alin 1..A fost de acord cu audierea unui singur martor pentru stabilirea unei divergente asupra orelor suplimentare,și a acceptat diferite probe rămase în arhiva societății,fără a solicita pontajele care se întocmeau într-un anumit mod,pe care l-am exemplificat!!
Administratorul societății,se folosește foarte des de nivelul relațional,fiind sponsorul multor persoane importante cu funcții publice,și am observat că judecătoarea știa foarte bine și cazul,și felul în care avocatul urma să abordeze procesul!!
Vă rog să îmi spuneți dacă pot urmări/solicita ceva anume!!
Liliana Gradinaru a scris:
Nu se poate analiza asa ceva generic, daca aveti o situatie concreta, reveniti. Detaliile fac diferenta.