avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Activitate tudora iordache

Activitate tudora iordache

Bună ziua . O întrebare am și eu va rog. Soțul meu a decedat în urma cu 6 luni. El a avut cont deschis la ING, cont care a fost închis de el înainte sa decedeze. Întrebarea mea este eu ca unic moștenitor, pot sa merg la banca sa cer un extras de cont , chiar dacă l a închis? Dacă da, cu ce documente sa ma prezint la banca. Va mulțumesc anticipat pentru răspuns!
Am un băiat de 23 de ani și încă este la facultate. Nu a mai primit pensia alimentara de la tatăl lui de 10 luni. Care este procedura de al obliga pe tata sa I dea banii cuveniți Mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Buna ziua. As dori sa stiu cat la suta din venitul net se fixeaza pensia alimentara pentru un copil. Copilul meu are 19 ani si este student. Care ar fi pasii de urmat in vederea mariri pensiei alimentare ce i revine din partea tatalui. Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Bună ziua. Anul trecut am luat cu împrumut o suma de bani de la o persoana. Banii mi I a dat fără martori fără sa facem vreo hârtie înapoi. Acum eu nu pot sa I dau toți banii o data. O sa I dau o parte iar cealaltă peste 4 ani. El vrea sa se asigure ca eu o sa I dau peste 4 ani restul de bani dar sa o facem legal. Va rog sa mi spuneți cum se poate face dar fără sa girez eu cu ceva lucruri materiale. Va mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Da în act e trecuta valoarea reala a masinii
Bună ziua. În urma cu doi ani am primit cadou de la fostul iubit o mașină. Mașină mi a cumpărat o direct pe numele meu. Acum ne am despărțit și vrea sa mă dea în judecata sa mi Ia masina. V as ruga sa mi spuneți are șansa de am lua cadoul înapoi. Mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Bună seara. Sora mea a fost împrumutată cu o suma de bani mai consistenta de către iubitul ei. Atunci când I a dat banii au fost doar ei amândoi fără nici un martor și nu au făcut nici un fel de hârtie intre ei. Atunci când I a împrumutat nu I a dat un termen limita pana când trebuie sa I dea înapoi. ( ba chiar afirma ca nu o sa I mai ceara înapoi niciodata) . Acum la doua luni după eveniment s au certat iar el îi impune surorii mele sa I dea banii cât de curant și pe toți odată. Ea nu poate decât eșalonat sa I dea într un termen mai lung. El o amenință că o da în judecata. Întrebarea mea pentru dumneavoastră este poate fostul prieten sa mi dea sora în judecata dacă acesta nu a avut nici un martor atunci când j a dat banii și nu au încheiat nici o hârtie intre ei? Menționez ca banii I a dat în mana nu prin banca. Va mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Bună ziua. Pe 14 octombrie am încheiat partajul cu fostul sot, în urma căruia apartamentul în care locuiam împreună mi a revenit în totalitate mie. Menționez ca partajul a fost făcut de comun acord plătindu I fostului soț o suma de bani. A trecut cele 30 de zile de la încheierea partajului dar fostul soț nu vrea sa părăsească apartamentul pe motiv ca momentan nu are unde pleca. Cui sa mă adresez legal? În câte zile as putea sa l dau afară dacă mă adresez cuiva legal? Va rog sa mi răspundeți pentru ca sunt disperată. Va mulțumesc anticipat pt răspuns.
va multumesc mult pentru raspuns.
Buna ziua . Daca partajul intre mine si fostul sot se face de comun acord , se poate face la notar? Doar cu suma cu care ne am inteles sa i dau eu fostului sot? Sau mi o stabileste altcineva?