avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Activitate Andreea Buta

Activitate Andreea Buta

buna ziua,

am fost implicata intr un mic accident rutier acum ceva vreme , o mica zgarietura pe bara masinii pe care am lovit o, se vede f clar ca este o mica zgarietura, ieri am primit docs de la judecatoria buftea unde eu sunt intervenient si nu stiu ce inseamna si ce trebuie sa fac. am primit si un formular de raspuns insa nu stiu cum si ce sa competez. va rog, multumesc!
Buna ziua,

Va rog ajutati ma cu un raspuns/parere: locuiesc la bloc, etajul 3 , la etajul 2 sta o dna care are niste pretentii absurde de om nebun.Fetita de 5 ani merge de la 7.30-18.20 la gradinita, dupa aceea ramanem in parc ca orice copil. Problema noastra este aceasta dna care a inceput din nou de aceasta data si cu amenintari ca ea nu poate sta in casa de alerga si tropait. As vrea va rog sa ma ajutati cu o parere incotro sa ne indreptam pt ca asa nu se mai poate si sa ma ajutati si cu articole din lege pt faptul ca: amentinta, vb destul de urat, imi este teama chiar si pt copil.
Va multumesc frumos!
buna ziua, conf legii 239/2020 privind acordarea unei sume maxime de 1500 lei pt gradinita copil varsta mai mica de 6 ani nu este clar daca trebuie sa fie acreditata sau autorizata sau ambele variante. Va multumesc!
buna ziua, conf legii 239/2020 privind acordarea unei sume maxime de 1500 lei pt gradinita copil varsta mai mica de 6 ani nu este clar daca trebuie sa fie acreditata sau autorizata sau ambele variante. Va multumesc!
Buna ziua, va rog spuneti mi unde pot face o sesizare impotriva medicului de familie? daca se poate normal, pt ca si ei sunt stat in stat. Multumesc frumos!
Buna ziua, va rog sa ma ajutati daca se poate cu un raspuns, pt parintii care au copii cu varsta <12 ani putem sta acasa cu ei insa se poate prin rotatie daca ambii parintii trebuie sa ajunga si la munca adica cu o cerere pot lua eu o saptamana si sotul o saptamana prin rotatie pana se termina aceasta situatie, speram sa fie repede,multumesc frumos!
Buna seara, locuiesc la bloc la et 3 , la etajul 2 sub noi locuieste o dna cu probleme as putea spune psihice. Fetita mea de 3 ani ca orice copil se si joacă si foarte rar, alerga putin si prin casa. Merge la gradi de la 7 la 18 ajungem acasă dupa 18.30 uneori chiar pe la 20, dna cu pricina zilnic ne da mesaje cs ea este proprietara ca este la ea in casa , ultima dată ne a spus că, fericirea fetiței mele este clădită pe nefericirea ei . Va rog spuneti mi dacă o pot potoli sau dacă pot face reclamatie pt cs sincer m am săturat de ea. Multumesc frumos!
Discuție Apartament
Buna seara va rog , vreau sa renovez casa si in bucătărie pe perete nu o porțiune foarte mare si pe jos toata suprafata as vrea sa pun piatra naturală însă am vazut ca aceasta cântărește destul credeti ca am nevoie de autorizație? Multumesc frumos
Discuție Somatie anaf
Am primit astazi o somatie anaf...Nu stiu pt ce provine ...la denumire obligatie fiscală scrie alte venituri venit despagub si răspunderi pf etc nu stiu ce inseamna. Va rog dacă se poate sa mi explice cineva pt ce trebuie să platesc. Multumesc
Bună ziua răspunsul de la Hr este ca nu exista condiții de reziliere...Se poate ?