avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Activitate Diana2017

Activitate Diana2017

Răspuns la discuția Sentinta publicata online
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va multumesc frumos, pentru raspuns!
Răspuns la discuția Sentinta publicata online
Nu am stiut ca trebuie sa solicit eu sa nu apara pe internet datele copilului. Nu am crezut ca se vor publica datele copilului cu nume prenume data de nastere, am crezut ca au caracter confidential.
Multumesc frumos!
Buna seara!
Va rog sa ma ajutati si sa imi suneti cum trebuie sa procedez sa nu mai apara pe internet sentinta data de tribunal, mai ales ca este vorba de un minor si anume data de nastere, numele si prenumele copilului.Multumesc frumos!
Domnule Adam... nu se plange nimeni.Ceream doar o lamurire cu referire la aceasta problema.Daca sunteti asa deranjat de aceasta intrebare puteti sa evitati sa raspundeti.Este strict problema unora daca isi permit sau nu sa plateasca.Va multumesc pentru intelegere si va doresc o zi minunata...
Am anuntat la asociatie ca nu o sa mai locuiesc la acel domiciliu cateva luni bune, asa cum am procedat si anul trecut pana in luna martie cand am mers iar la asociatie sa ma trec la intretinere.Tinand cont de ceea ce spuneti ca ma pot scoate de la intretinete daca locuiesc in acel apartament mai putin de 15 zile vin cu o alta intrebare: daca un sfarsit de saptaman sau 2 zile pe luna merg acolo si consum apa fie ca spal cateva rufe fie ca imi serbez o zi sau petrec sarbatorile de Craciun trebuie sa anunt la asociatie? Mentionez ca am apometru pe apartament iar daca consum apa maxim 1 m dau citirea la asociatie. Multumesc frumos!
Buna ziua!
Sunt proprietata unui apartament cu doua camere.Locuiesc in acest apartament in lunile din martie pana in septembrie.In celelaltr luni de iarna lu locuiesc in acel apartament si doar merg uneori sa imi mai iau ce am nevoie, anumite lucruri sau haine pentru mine sau copil. Mentionez ca in acest apartament in perioada lunilor de iarna mai merg de Craciun sa petrec o zi si sau doua.intrebare: In aceste luni ma pot scoate de la intretinere?
Multumesc frumos!
Buna ziua!
Daca ajung in tribunal cu tatal copilului pentru stabilirea pensiei alimentare si pentru obtinerea custodiei exclusive se pot stabili de la prima infatisare tinand cont ca tatal copilului este de acord sa imi cedeze custodia totala? Nu suntem casatoriti, copilul este recunoscut de tata dar pe certificat poarta numele de familie al mamei.Tatal copilului locuieste in alt oras si este mereu plecat iar din acest motiv nu poate sa fie langa noi cand avem nevoie de semnatura lui in luare unei devizii Legate strict de copil.Multumim!
Buna ziua!
Va rog sa imi spuneti cum pot intra in posesia adeverințe de salariat a tatălui copilului meu daca acesta nu dorește să mi-o aduca fiindu-mi necesară pentru dosarul de indemnizație copil. I-am solicitat aceasta adeverinta de o luna de zile. Pe baza unei cereri o pot solicita eu direct la locul lui de muncă?Mentionez ca nu locuim impreuna,nu suntem căsătoriți.
Mulțumesc frumos!
Discuție Custodie copil
Buna seara!
Va rog sa imi spuneti daca pot, si cum pot sa obtin custodia deplina a copilului.tatal copilului a spus ca vrea sa imi cedeze custodia dar cand a trebuit sa mergem la avocat nu a mai răspuns la telefon.A trecut o luna si nu pot sa mai dau de el.Am nevoie si de semnătura lui si de documente pentru a putea baga dosarul de indemnizație dar nu raspunde la telefon.Nu suntem căsătoriți.Pe tot timpul cat am fost însărcinată nu am fost ajutată de el cu nimic si nici acum de am ajuns acasa nu este interesat de copil.am martori cu privire la nepăsarea lui fata de copil.Multumesc frumos!
Discuție Custodie copil
Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti cum pot sa obtin custodie deplină a copilului daca tatăl doreste sa imi dea acest acord.mentionez ca nu suntem căsătoriți dar copilul este recunoscut de tata pe certificatul de nastere.
Mulțumesc frumos!