avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Activitate IustinaM

Activitate IustinaM

Buna ziua! Va rog sa am ajutati cu un sfat in urmatoare situatie.
Am primit o instiintare de la DITL sector 5, Serviciul Constatare si Impunere Persoane Fizice II – in vederea stabilirii impozitului pe clardire, cu privire la sediul social care figureaza cu activitate.
In certificatul constatator firma desfasoara la sediul social activitatea incadrata in clasa caen 7221 Editare de programe. In fapt, nu s-a desfasurat nici o activitate economica generatoare de venituri si nu s-au decontat cheltuieli cu utilitati. Cu ce documente ar trebui sa ma prezint la DITL pentru a clarifica situatia? Am tot fost plimbata dintr-o parte in alta..
Multumiri anticipate!
Buna seara.

Am fost numita in comisia de inventariere din cadrul institutiei in care lucrez. Decizia mi a fost adusa la cunostiinta la cateva luni de la intrarea in vigoare. Nu am studii economice/tehnice, nu fac parte din categoria personalului administrativ si nu am astfel de atributii in fisa postului. Am vreo sansa ma retrag?
Un an bun tuturor!
Răspuns la discuția Zile concediu odihna
Exista vreo reglementare legislativa din care reiese asta?
Multumesc pentru raspuns
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. M-ar interesa sa stiu ce se intampla cu zilele de concediu de odihna aferente anului in care persoana angajata intra in CCC. Le poate efectua in anul revenirii in activitate, chiar daca trec cele 18 luni (a intrat in concediu in luna noiembrie 2017, a reluat activitatea in iulie 2019)?
Multumiri anticipate!
Răspuns la discuția Autorizare cod caen principal
este vorba despre codul 4791 - Comerţul cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet
multumesc

Demos a scris:

Depinde de activitate, exista activitati reglementate pt care aveti nevoie de autorizatii de functionare din partea mai multor autoritati.

Buna ziua,

Codul CAEN aferent activitatii principale de activitate din certificatul de inregistrare fiscala, mai trebuie autorizat?
Multumesc!
Discuție alocatie stat
la ce categorie incadram alocatia de stat pe declaratia de avere?
Buna ziua,
Ma intereseaza sa stiu daca in perioada concediului de crestere copil, cand contractul e suspendat, mai trebuie completate cele doua formulare.
Multumesc
Răspuns la discuția Concediu crestere copil
Multumesc pentru raspuns!
Buna ziua,

Daca suspend CIM pe o peroada de 2 ani si ulterior decid sa revin mai devreme se mai poate modifica decizia de suspendare?

multumesc