avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Activitate Andreas68

Activitate Andreas68

Multumesc mult.
Care este următorul pas după înregistrarea terenului (intravilan), atribuit moștenitorilor prin sentință judecătorească? Am înțeles că trebuie să primească număr cadastral nou. Cum trebuie să procedăm?
Acum am înțeles pe deplin. Mulțumesc foarte mult!
Multumesc mult, deci nu poate obliga pe fiul său nici să închirieze, nici să dea prețul chiriei altcuiva.
O persoană are un fiu căruia îi vor rămâne după decesul său două apartamente. Ar dori să lase beneficiul chiriei viitoare pe următorii 10 ani (pentru unul dintre apartamente) altcuiva, fără ca fiul său să poate vinde acel apartmanet timp de 10 ani după decesul său. Există o modalitate sigură de a stipula asta în testament, fără a putea fi atacat?
Răspuns la discuția cum
Cand renuntati, pus si simplu renuntati. Intra in dreptul dumneavoastra ceilalti mostenitori, dupa lege, adica nu renuntati in favoarea cuiva anume.
Răspuns la discuția Diploma medic gresita
Asa va face. Multumesc mult.
Răspuns la discuția Diploma medic gresita
A profesat in afara tarii, nu a avut nevoie de diploma si da, pasaportul si l-a schimbat in 2008, astfel ca datele pasaportului sunt corecte in pasaportul actual.
Sotul prietenei mele, cetatean strain, in urma cu 25 de ani a primit diploma de absolvire a facultatii, diploma ce contine doua erori de litera, una la nume si celalalta la prenume (erori ce se regaseau pe pasaportul lui de la acel moment). In 2008, si-a schimbat pasaportul, astfel ca in prezent toate actele pe care le detine sunt corecte, mai putin diploma de medic. In consecinta, nu poate functiona ca medic din acest motiv. Calea de indreptare a acestei greseli ar fi o cerere adresata facultatii care a emis actul? In acest caz, s-ar cuveni sa predea diploma respectiva si sa i se elibereze una corecta?
Din lecturarea articolelor citate inteleg ca debitorul (in speta vanzatorul mostenitor, proprietar al unei cote parti) este obligat sa asigure transmiterea bunului promis, iar modalitatea in care isi rezolva problema cu ceilalti coproprietari este responsabilitatea sa. Intrebarea care se naste este; Daca ceilalti coproprietari nu consimt in nici un fel sa vanda, cum pot fi ei obligati la aceasta?