avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Activitate Elena bacauanu

Activitate Elena bacauanu

Buna ziua !Întrucât nu s-a facut succesiunea după decesul bunicilor mei ,unchiul meu deține printre altele si 1/2ha de teren care se cuvenea tatălui meu(în prezent decedat) și pe care acum el dorește să mi-l dea mie ca moștenitoare. Cum ar trebui să procedăm legal fără să facem succesiunea după bunicîi mei?Se poate face succesiune doar pentru terenul aflat în discuție?Va multumesc !
Buna ziua ! Unchiul meu are act de proprietate pentru un teren la care faceau parte impreuna cu el alti doi frati si o sora care in prezent sunt decedati.Unul din frati era tatal meu care cat timp a trait a primit foloase de pe terenul lui fara sa faca acte Ce trebuie sa fac ca sa pot intra in posesia terenuluu care a fost al tatalui meu ?Va multumesc !


Buna ziua !Persoanele pensionate pot beneficia de legea 207/2020 ?Va multumesc!
Cand am solicitat adeverinta de sporuri de la Societatea de Arhiva mi s a spus ca nu poate sa mi elibereze o astfel de adeverinta deoarece Societatea la care am lucrat a introdus sporurile in salarii si nu pot fi extrase.Mentionez ca am lucrat aproximativ 15 ani la S.C.Confort SA unde in afara de sporul de vechime am primit si spor de inaltime lucrand pe schele.Nu pot sa inteleg raspunsul Societatii de arhiva.Ma poate lamuri cineva.,va rog frumos? Va multumesc !
Răspuns la discuția Adeverinta de grupa
Buna ziua !Intrucat am solicitat ajutorul ITM-ului local care mi=a raspuns ca solicitarea mea nu se regaseste in domeniul de competenta al ITM delimitat ca atributii prin Legea nr.108/1999,pentru infiintarea si organizarea Inspectiei Muncii,republicata,va rog daca se poate sa-mi sugerati o alta cale daca exista pentru a intra in posesia adeverintei de grupa.Mentionez ca in data de 19 Noiembrie cand s-a implinit un an de cand am depus cererea pentru eliberarea adeverintei am sunat din nou la Depozitul de Arhiva Montero care mi-a raspuns ca nu s-a rezolvat nimic pana acum.Va multumesc !
Anul trecut in luna Noiembrie am depus o cerere pentru eliberarea adeverintei de grupa la Depozitul de arhiva din Galati unde se afla arhiva societatii la care am lucrat.Pe parcursul anului 2019 am sunat de cateva ori si am mers si personal sa intreb de ce nu mi se elibereaza aceasta adeverinta.Raspunsul este pentru ca nu a semnat lichidatorul .Am intrebat cine este lichidatorul si mi s a spus ca nu se stie.Intrebarea mea este ce se poate face legal ca sa pot intra in posesia adeverintei .De unde pot afla cine este lichidatorul societatii la care am lucrat.Cum a fost posibil ca Depozitul de Arhiva sa primeasca cererea pentru eliberarea adeverintei daca lichidatorul nu semnase .Va multumesc !
Joi am fost la serviciu si am suferit o durere groaznică în partea de jos a coloanei vertebrală.A doua zi am fost la medicul de familie si nu l am gasit iar asistență medicală m a condus la un alt medic care mi a prescris un tratament spunându mi ca nu poate sa îmi dea concediu medical si sa revin luni la medicul meu de familie ca sa îmi dea concediu dar eu sambata si duminica trebuia sa merg la munca.Întrebarea este :poate medicul sa mi dea concediu medical din ziua in care eu am fost si dumneaei a lipsit ?