avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1208 soluții astăzi
Forum Activitate Stefandutu

Activitate Stefandutu

Mi.am facut card recent la bcr si am depus si banii pe card si urmeaza sa.mi vie cardu acasa. Problema e ca am niste datorii din trecut un abonament la telefon care nu am platit si servcii tv si imi vine plicuri acasa. Intrebare mea este risc banii de pe card ? Poate sa mii ia fara acordu meu ?
Răspuns la discuția Pensie alimentara
Ma ingrijoreaza findca acum sunt casatorit si nu vreau sa am probleme. Dar daca copilu e reconoscut de alt tata. Mami are dreptu sa ma poarte pe drumuri ?

gi-jane2 a scris:

Dar ce v-a venit sa va ingrijorati asa dupa 7 ani ?
Ce va face sa credeti ca va va baga cineva in seama pt o eventuala pensie raportata la minimul pe ec ?

In cazul in care va va da totusi in judecata, nu veti fi dus cu forta la iml pt test, dar asta nu inseamna ca veti scapa, veti fi tata, pt instanta fiind suficiente si alte probe.

Răspuns la discuția Pensie alimentara
Si daca eu refuz testu paternitatii ? Is obligat sa.l fac
Buna dimineata. Ma framanta o intrebare la care as dori un raspuns
Pe la 22 de ani acum am 29 am avut o relatie cu o fata din care ia mi.a zis ca ar fi ramas gravida si de atunci si pana acum nu stiu nimic de ia. Din ce mai auuzisem atunci ca ci ca sa maritat. Intrebarea mea este daca copilu sa nascut si are pretentii ceva acu la momentu actual ,ma pune sa platesc pensie alimentara ??
Răspuns la discuția Apel
Va multumesc. Inca ceva, daca martoru refuza sa se prezinte si nu mai vrea sa faca nici o declaratie, ce se intampla ?
Discuție Apel
Buna dimineata. Vin cu o intrebare, am castigat in fond in prima instanta. Am facut o actiune in instanta si am castigat cu primaria cu termen de apel pentru ei. Si ei au facut apel si cazu e trimis spre rejudecare. Si cand am facut actiunea am avut si martor care a fost audiat. Si intrebarea mea este de ce ia venit din nou citatie la martor ? Ca in fond a fost audiat
Discuție Succesiune
Buna seara. Am o intrebare. Tata a decedat recent si mama, si tata are o actiune deschisa in instanta in constatare pentru eliberare unui tilu de proprietate. Precizez ca mama cu tata nu au fost cununati au trait in concubinaj si suntem 3 frati. Dar mai au copii din casatorii anterioare. Intrebarea mea este eu in calitate de fiu pot scoate anexa de la primarie sal pot reprezenta in instanta ?
buna seara. Am o intrebare, detin propritate cu teren din anii 89 care lam cumparat sub semnatura privata si nu am titlu,de atunci il detin fara sa ma tulbure cineva. si de o vreme am facut cerere la judecatorie sami elibereze primaria titlu, la care primaria se opune judecatoria mi.a dat castig de cauza li.au obligat sami elibereze titlu pe primarie si comisia judeteana. la care ei au formulat apel. intrebarea mea este le pot da lor castug de cauza ?
Răspuns la discuția apel
am inteles
Discuție apel
am deschis apel la o sentinta data in prima instanta pentru desfiintarea casei care am construito, fara autorizatie de construire. ce sannse am sa castiig ? casa e finalizata de 2 ani