avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Activitate Ancagab

Activitate Ancagab

Buna ziua, mai revin cu o intrebare, am cartea de munca bagata din 7 aprilie 2017 , si eu am nascut pe 31 martie acum 2018, va rog sa imi spuneti, pot lua maternitate?? Multumesc
Răspuns la discuția Indemnizatie
Doamne ajuta, va multumesc din suflet
Discuție Indemnizatie
Buna ziua , va rog frumos va mai intreb pe dumneavostra ca la noi in oras la casa de pensii si la indemnizatie nu stie nimeni ce sa imi raspunda! Am bagat cartea de munca pe 7 aprilie 2017 !Sunt insarcinata in 35 de saptamani si doctorita mi-a spus ca o sa ma opereze pe 31 martie , eu deja sunt in prenatal din 12 feb , va rog din suflet , spuneti-mi, s-au facut 12 luni in martie sau o sa se faca in aprilie , o sa pot sa iau indemnizatie? Va rog mult ajutati-ma , Multumesc
Discuție Indemnizatie
Buna ziua , va rog frumos va mai intreb pe dumneavostra ca la noi in oras la casa de pensii si la indemnizatie nu stie nimeni ce sa imi raspunda! Am bagat cartea de munca pe 7 aprilie 2017 !Sunt insarcinata in 35 de saptamani si doctorita mi-a spus ca o sa ma opereze pe 31 martie , eu deja sunt in prenatal din 12 feb , va rog din suflet , spuneti-mi, s-au facut 12 luni in martie sau o sa se faca in aprilie , o sa pot sa iau indemnizatie? Va rog mult ajutati-ma , Multumesc
Discuție Prenatal
Buna seara , astazi am fost si am luat prenatalul si am vazut ca scrie pe el incepand de azi 12.02 pana pe 28.02 adica 17 zile , si am intrebat o pe doamna doctor daca trebuie sa ma duc pe 1 sa il reinoim si mi-a zis ca nu trebuie sa ma duc neaparat pe 1 ma pot duce si mai tarziu ... si vroiam sa stiu de la dvs cum se procedeaza ? Multumesc mult
Buna seara, am si eu o intrebare , eu m-am angajat in aprilie 2017 si urmeaza sa nasc in aprilie 2018 , sunt in saptamana 26 de sarcina , intrebarea mea este: pot sa intru in prenatal daca nu am 12 luni lucrate ? Am auzit fel si fel de pareri , va multumesc

Buna seara, am si eu o intrebare , eu m-am angajat in aprilie 2017 si urmeaza sa nasc in aprilie 2018 , sunt in saptamana 26 de sarcina , intrebarea mea este: pot sa intru in prenatal daca nu am 12 luni lucrate ? Am auzit fel si fel de pareri , va multumesc
Buna ziua, am si eu o nelamurire , eu m-am angajat incepand cu 07 aprilie 2017 si eu am data posibila in care o sa nasc pe 10 aprile 2018 , eu o sa pot beneficia de indemnizatie daca sa zicem ca nasc mai devreme de ex pe 6 aprilie? Sunt foarte stresata pe tema asta , va multumesc