avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters452325

Activitate ContSters452325

Daca aveti bani pentru asemenea lucrare...vad ca vorbiti de miiii de euro in plangerea dvs. Angajati un avocat sa va sfatuiasca ,co consultatie juridica costa intre 100 si 200 lei .

Sincer, nu aveti ce face !

Contractele pe miiii de euro se fac in prezenta a 2 avocati care sa reprezinte ambele parti ca de aceea s-a inventat profesia de AVOCAT.
Cauza este una civila
DA . In calitate de constructor si nu avocat va pot spune ca :


Daca nu sunteti ruda cu testatorul/autorul dvs. , mergeti cu cert.de legatar la primarie directia ev.populatiei/evidenta morti si solicitati duplicat dupa certificatul de deces, posibil sa nu vi se aprobe, dar notarul va obtine aceste date si va deschide succesiunea.
Daca notarul nu vrea sa desc. succesiunea ,va emite o incheiere de respingere/motivare si veti merge in instanta.
In actiunea din instanta trebuie sa indicati/ numele partii adverse ,este obligatoriu sa chemati pe cineva in judecata. ....mai departe va explica dna. avocat




Acolo veti cistiga.
Sapati in lege daca nu ma credeti, eu am avut o asemenea cauza si am castigat-o.

SUCCES

''Legatarul universal are dreptul de a exercita orice actiune patrimoniala care ar fi putut fi exercitata de testator daca ar fi fost in viata, inclusiv dreptul de a revendica bunurile preluate de statul comunist fara titlu, neputandu-se sustine cu temei ca acesta ar avea dreptul doar la bunurile aflate in patrimoniul defunctului la data decesului ''

sursa :[ link extern ]
''incat aceasta decizie sa nu poata fi contestata ulterior de alte persoane care au pretentii la mostenire '' ,
''in acelasi timp sa oblige persoana sa si respecte angajamentul de a ajuta intretine dupa caz''

Ati expus 3 aspecte

Aveti de gand sa nu respectati ,de ce va ganditi la aspectul ca cineva sa va oblige ?
Cei care au pretentii pot cere reductiunea
Vezi si termenele in care se poate cere anularea/contestarea/reductiunea
Vezi si motivele pentru anulare.....vezi si ''Dolul''


Salut ! noutate si precedent periculos care atenteaza la dreptul conferit de Constitutia Romaniei dreptul la propietate !

Intrun act de vinzare-cumparare din anul 1985 cand terenurile treceau in propietatea statului odata cu vanzarea constructiei ,este stipulat ca : terenul aferent constructiei ce se instraineaza trece in prop.statului,dobanditorul avand drept de a i se atribui in folosinta teren in baza aceleiasi legi.
In timpurile noastre ,acum, registratorii de Carte Funciara isi permit sa inscrie drepturi in CF in baza unor legi abrogate de peste 20 ani.....ce efect juridic mai au acele legi ?

Daca as avea posibilitatea as face plingerea direct la CEDO fara sa mai fac actiuni de rectificare sau alte actiuni in justitia oarba a romaniei...cu minuscula.

Am patit-o si eu dar in calitate de constructor/prestator cand beneficiarii au devenit cusurgi si cu viclenie imi cautau pe pereti ;;rahaturi'' de muste supunandu-ma unor presiuni nervoase ca sa ma faca sa renunt sau sa rabufnesc .
Eu am experienta in aceste cazuri cat toti de aici la un loc . Sfatul meu este urmatorul...si rapid !
Sunati-ma ! am lasat nr. meu in privat . Nu dau sfaturi aici din motivul ca pot fi acuzat de instigare.
Preiau eu lucrarea, contactati-ma in privat . I dau eu afara pe indivizi si preiau eu lucrarea.
Renuntarea la un drept nu se prezuma, renuntarea se face numai cu inscris autentic la notar.Daca nu aveti bani nu inseamna ca nu aveti acces la justitie. Exista varianta ajutatoare. Solicitati ajuttor public judiciar privind plata onorariu avocat si taxa de timbru . Adeverinta de la financiar ca nu aveti venituri,sau ce venituri aveti. Ca sa va incadrati la ajutor veniturile nu trebuie sa depaseasca 300 lei pe cap de membru de familie...daca nu gresesc...consultati legea actualizata.
Salut !
Sunt mostenitor in cota de 100% a unui imobil si am intabulat acest drept.
In imobil locuiesc persoane fara titlu locativ, dar unii dintre ei au buletine pe adresa.
Cei care au buletine pe adresa sustin ca au drepturi de mostenire, insa succesiunea s-a incheiat si nu au fost chemati pt. ca legal nu au nicio calitate. Dar ei totusi sustin verbal acest lucru si de aceeia nu vor sa paraseasca imobilul.

Legiuitorul nu a dat caracter executoriu certificatului de mostenitor si din aceasta cauza va urma un proces de revendicare ci nu unul de evacuare.
Este bine pentru a evita acest proces care poate dura si 2-3 ani incheierea unor contracte de inchiriere cu clauza pact comisoriu de grad 4 ?........pt. ca acestia chiar isi doresc niste acte .
Mai pot acestia revendica vreun drept odata ce accepta inchirierea de la mine ?
Contractul de inchiriere inscris la ANAF este titlu executoriu doar pentru plata chiriei, dar pentru predarea bunului ?
Pot merge apoi la executor sa solicit evacuarea fara sa mai aibe loc vreun proces de revendicare/evacuare......care v-am spus dureaza peste 2 ani ?

Va multumesc !