avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Activitate Mihali Violeta

Activitate Mihali Violeta

Unde mă adresez in cazul in care nici asociația de locatari și nici primăria nu iau masuri in cazul in care un vecin de la parter mia inundat apartamentul cu fum (prin horn)?
Au trecut doi ani de la întâmplare.
Proprietarul nu vrea să mă despăgubească pe cale amiabila.
Am platit un avocat cu 1500 de lei pentru a ma reprezenta in mod civil cu un caz. Au trecut 5 luni de atunci si nu mi-a dat nici o veste. Am incercat sa-l sun si sa-l contactez dar nu reusesc sa dau de el. Oare exista posibilitatea de a-mi primi banii inapoi? Si cum as putea sa o fac?
Cum as putea sa fac o sesizare catre biroul judecatoresc al asociatilor de proprietari (de la viseu de sus in maramures)?
Bună seara! Tata a decedat pe 1 ianuarie 2023, ultimele 8 luni de viața lea trăit la o sora care nu vrea sa afișeze nici un act de proprietate la deschiderea sccesiuni, mama trăiește și este amelințată de această soră cu bătaie. Ce facem în acest caz?
Bună ziua! Tatăl meu a decedat și nu a avut pământurile trecute pe numele lui. Exista o succesiune la judecătorie, și dacă îmi puteți spune de ce acte am nevoie că sa trec pământurile în registrul agricol.
Răspuns la discuția Mostenire


Cabinet Individual Avocatura CAZACU IOANA a scris:

Legea aplicabila este cea de la domiciliul cetatenilor straini decedati .

Doamna Avocat nora mosteneste socri daca sotul ia decedat?
Discuție Mostenire
Buna ziua!Sunt vaduva parinti sotului sunt cetateni straini sj
nu mau trecut in testament. Am drept de mostenire succesorala. ?