avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Activitate Elena1986ianuarie

Activitate Elena1986ianuarie

Răspuns la discuția Hotarare definitiva - act
e nevoie si de plic? ar fi culmea ..ca nu il mai am.
sau era doar sa vad data postei?
Am primit hotararea pentru custodie exclusiva cu drept de apel al paratului in 30 de zile.
Au trecut 6 luni de atunci, hotararea NU a fost atatacata dar nu am primit hotararea definitiva,
Am nevoie de ea acum, trebuie sa merg sa o iau eu?
De unde o iau de la arhiva?
Nu am avocat.
In blocul unde locuieste bunica mea s-a sistat furnizarea de energie termica drept urmare am cumparat un aer conditionat care sa ii serveasca si iarna la incalzire. Vare curge pe furtunul superior unde am montat "romaneste" un bidon de 5l, iarna curge pe cel inferior unde am platit firma autorizata si au montat furtun insa de pe furtun picaturile curg pe un copac si o deranjeaza pe vecina de la parter care a trimis de 3 ori politia la usa bunicii mele si care de cate ori o vede pe bunica mea urla de la geam acuzand-o. Ce fel pot proceda legal? Bunica nu se deplaseaza, as putea face o imputernicire sa depun eu plangerea pentru ea sau e nevoie neaparat de un avocat. Polististii mi-au spus ca stiu ca e "reclamanta de meserie" vecina dar ca ei sunt obligati sa vina intemeiat sau neintemeiat.
Deranjul e ca vin la ora 7-8 dimineata si o tin pe bunica la geam sa arate iar cum picura si iar coboara si iar urca si ii strica linistea de 3 luni.
Gradina in care curge e gradina blocului dar vecina a ingradit si se foloseste de aceasta si nu ar fi nici o problema daca nu ar tratat spatiul ca spatiul dansei.
Trebuia sa va intoarceti in iunie daca continuati sa munciti si doreati stimulent.
Daca nu doriti pur si simplu nu va mai intoarceti.
Verificati cum e cu luna tatalui in cazul dumneavoastra.
Daca nu am cerut sa depun si concluzii scrise le mai pot depune daca dosarul e acum in amanare de pronuntare pentru 7 zile?
Răspuns la discuția Intrerupere pensie alimentara
Daca nu plateste il poate da in judecata pentru neplata. Sa achite cum facea si pana acum prin WU, sa trimita codul mamei si sa pastreze dovada ca i l-a comunicat, banii i se vor intparce lui si va avea dovezile de la WU si mesajele cu ea in caz de proces.
Răspuns la discuția Cum beneficiez de indemnizație?
Nu exista. Singura varianta este concediul de risc maternal daca impreuna cu el pana la nasterw acumulezi 12 luni in ultii 2 ani
Cauta pe google: spooker
Răspuns la discuția O SITUATIE CIUDATA
Exista o hotararea, cea de la divort pe baza careia plateati inainte sa va impacati.
Răspuns la discuția cum fac sa am tutela fetitei ?
Nu. Faptul ca nu contribuie nu este deajuns pentru exercitarea autoritatii parintesti exclusive